2Amuse

geplaatst op 25/06/2016| Posted in Nieuws

2Amuse

Tijdens de Grand Opening zorgde 2Amuse onder leiding van Rob Hendrix voor de catering. Lange dagen, altijd met een glimlach. Safetyfreaks wil 2Amuse hartelijk bedanken en het evenementenbureau hier in de spotlight zetten. In Nederland worden jaarlijks zeer veel evenementen georganiseerd. Een goed evenementenbureau dat van vele markten thuis is komt dan goed van pas.

2Amuse kan jouw doelen vertalen naar concrete voorstellen. Dat is wel belangrijk: je wilt je geld niet investeren in een misser toch? 2Amuse weet precies wat een live evenement voor je organisatie kan doen. Daarbij wordt out of the box gedacht. Het woord 'evenement' klinkt als iets groots. Maar ook een klein feestje wordt in de branche een evenement genoemd.

Waar moeten we bij 2Amuse aan denken? Gewoon aan alles. Van een zakenlunch tot aan een groot buitenevenement met verschillende area's. Groot of klein, de kernwaarden bij 2Amuse zijn: gastvrijheid en ontzorgen.

We geven hier een overzicht van de verschillende gebieden bij het organiseren van evenementen in samenwerking met 2Amuse.

Relatie-evenementen
Hierbij kun je denken aan zaken zoals: zakelijke lunch/ diner/ borrel, bedrijfsopening met een rood lint of een complete show, open dagen inclusief rondleidingen en productpresentaties in een ongedwongen ambiance.

Personeelsevenementen
Hieraan is natuurlijk een grote behoefte aan bij bedrijven: personeelsfeest, jubileum, kerst, oud & nieuw, familie-bedrijfsdag, teambuilding enz. Voor dat laatste heeft 2Amuse complete programma’s.

Familie-evenementen
Familie-evenementen vinden zo mogelijk nog meer plaats. Denk aan huwelijk, huwelijksjubilea, examenfeest, tuinfeest en BBQ. Het zoeken naar een locatie, bv voor een huwelijk, hoort er natuurlijk ook bij.

Food & drinks
Je kunt het zo gek niet bedenken. Er wordt gewerkt met de beste chefs. Of het nu om een buffet gaat of om culinaire vernieuwing.

Decoratie en inrichting
Een locatie moet natuurlijk ook worden aangekleed. Met bloemen, stoffen decoraties, een sfeervolle bar of een complete open keuken. De styling kan ook in een bepaald thema, van winterwonderland tot bruin café.

Entertainment
Muziek, dj, acrobaten, casinotafels, wijnproeverijen, kookworkshops, enz. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Concepten
2Amuse heeft een aantal eigen concepten die je niet overal tegenkomt, zoals:

  • Hamburgerbar - de burgers worden onder je neus gebakken en je bouwt zelf de burger van je dromen;
  • Bugz - insecten eten zoals sprinkhanen, krekels en zelfs schorpioen. Maar voor alle leeftijden;
  • Gin Tonic Bar - maak de lekkerste creatieve Gin Tonic-cocktails;
  • Minifestival - met area’s, podium, kermisattracties, foodtrucks, eetstands en heel veel entertainment;
  • Wintertuin - met marktkraampjes, chaletjes, glühwein, kerstmarkt of whatever. Prima te combineren met bv het uitreiken van kerstpakketten;
  • Restaurant ‘The Dice’. - Hier ga je dobbelen voor je eten en drinken. Het lot bepaalt de avond.