Onze levertijden in de vakantie

geplaatst op 21/06/2016| Posted in Nieuws
Op tijd bestellen

Stagefreaks houdt altijd een grote voorraad aan om jou snel te kunnen helpen. Want we weten dat wanneer jij iets bestelt, je het waarschijnlijk nu al nodig hebt. Nu de vakantietijd voor de deur staat, adviseren wij je om tijdig te bestellen.

Het duurt niet lang meer of Nederland gaat massaal op vakantie. Veel van onze klanten hebben juist dan spullen nodig. Misschien moet jij bv. meewerken aan de opbouw van een festival. Of je hebt wel vakantie, maar je wilt gaan klimmen.

Mogelijk iets langere levertijden bij bepaalde merken
Bepaalde leveranciers kunnen in de vakantietijd een tijdje gesloten zijn. Dat betekent dat onze voorraden slinken. Sommige artikelen gaan in het hoogseizoen aan de lopende band over de toonbank, terwijl de fabrikant sluit of op een laag pitje draait.

Ook al doet Stagefreaks zijn best om de voorraden op peil te houden, we zijn uiteindelijk toch afhankelijk van onze leveranciers. We willen natuurlijk voorkomen dat we jou moeten teleurstellen. Daarom geven we hier duidelijkheid over mogelijke vertragingen bij verschillende merken in de vakantieperiode.

MerkPeriode 2016Activiteit
Camp Safety Augustus Levering kan vertraagd zijn
Fallsafe 8 t/m 23 augustus Gesloten
Kask 8 t/m 19 augustus Gesloten
Kendal 1 t/m 21 augustus Gesloten
Kong Augustus Gesloten
Meindl 1 t/m 21 augustus Gesloten
Nanuk 18 juli t/m 28 juli Levering kan een dag vertraagd zijn
Rock Empire Augustus Gesloten
Slide Kick 18 juli t/m 7 augustus Gesloten
Tendon 8 t/m 31 juli Gesloten