Stageplaats: Transport & Logistiek m/v
Niveau : MBO

Bedrijfsprofiel
Stagefreaks.nl is het platform voor alles en iedereen die met de evenementenbranche te maken heeft, zoals (freelance) technici, side crews, stagehands, muzikanten etc. Onze klanten bevinden zich in een groot aantal verschillende branches zoals evenementenorganisaties, theater, muziek, horeca- en sportinstellingen, onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Visie
Stagefreaks is opgericht in 2010 met als doel de audiovisuele- en evenementenbranche te voorzien van kwalitatief hoogwaardige artikelen. Binnen ons bedrijf staan service, kwaliteit, snelheid en efficiency voorop. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier binnen de audiovisuele- en evenementenbranche en leveren we dagelijks uiteenlopende artikelen aan artiesten, technici en andere dienstverleners, particulieren en bedrijven.

Op basis van kennis en ervaring binnen de evenementenbranche heeft Stagefreaks een uitgebreid assortiment samengesteld, dat bestaat uit onmisbare en handige artikelen voor de complete evenementenbranche. We leveren duizenden artikelen zoals multitools, crew tools, crew gear, kabelbinders, werkhandschoenen etc. We informeren onze klanten graag over ons assortiment en gaan nét een stapje verder om de klant perfect van dienst te zijn.

Functieomschrijving:
Ben jij leergierig ingesteld, heb je affiniteit met logistiek en techniek en houd je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je leert om je eigen capaciteiten zoveel mogelijk in te zetten, zo goed mogelijk op eigen benen te staan en zelfstandig te kunnen werken. Je komt te werken in een creatieve, uitdagende en afwisselende werkomgeving.

Je houdt je bezig met het verzendklaar maken van verkooporders waarbij je ook het transport organiseert. Je neemt goederen in ontvangst en controleert deze, helpt bij de inventarisatie en vult de voorraad aan. Je verricht allround werkzaamheden met betrekking tot magazijn en winkel en houdt deze netjes en representatief.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende, zelfstandige functie komen we graag in aanraking met kandidaten uit de omgeving Eindhoven met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Kennis van Exact is een pré;
  • Kennis van Magento is een pré;
  • Prestatiegericht en initiatiefrijk;
  • Communicatief en verantwoordelijk;
  • In staat om het bedrijf en de producten te vertegenwoordigen;
  • Gezellig en professioneel in de omgang.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een prettige en professionele stageomgeving, waarin ruimte is voor creativiteit en doorgroeimogelijkheden.  Je werkt in een organisatie met een informele cultuur en korte communicatielijnen. Het betreft een afwisselende en uitdagende functie met uitzicht op een dienstverband.
Geïnteresseerd en/of vragen? Neem dan contact met ons op.