Hoera! We zijn officieel Milwaukee dealer!

geplaatst op 09/11/2017| Posted in Nieuws

Hoera! We zijn officieel Milwaukee dealer!

Sinds vandaag is Stagefreaks officieel dealer van Milwaukee gereedschap. Vanaf nu vind je de producten van Milwaukee dan ook standaard in ons assortiment. We zijn apetrots dat we dit geweldige merk mogen gaan voeren.

 
Hét gereedschap voor de evenementenbouwer

De laatste jaren zie je bijna alleen maar Milwaukee gereedschap bij de opbouw van evenementen. Het opvallende rood-zwarte gereedschap vindt niet voor niets gretig aftrek bij evenementenbouwers. De prijs-kwaliteitverhouding is namelijk bijzonder goed. En zelfs onder de zwaarste omstandigheden presteert Milwaukee gereedschap perfect.

 

Nog betere service voor evenementenbouwers

Dankzij de toevoeging van Milwaukee kunnen we de evenementenbouwers en –organisaties nog beter van dienst zijn. Als totaalleverancier voor de branche is dit gereedschap een must-have voor ons.

 

Compleet Milwaukee assortiment in onze winkel

Online bestel je het complete assortiment Milwaukee gereedschap. Daarnaast kun je de meeste producten van Milwaukee zien, voelen en proberen in onze showroom in Eindhoven. We hebben onder andere schroefmachines, boormachines, accu’s en laders voor je klaarstaan.

 

Direct bestellen

Heb je direct Milwaukee gereedschap nodig? Duik in onze webshop en bestel je gereedschap vandaag nog. We leveren veel Milwaukee producten direct uit voorraad