Fans maken kans op date met Stacey!

geplaatst op 12/02/2016| Posted in Nieuws

Freelancer zijn is in! De tijd dat je van de wieg tot het graf voor hetzelfde bedrijf werkte is al lang voorbij, maar al die flexcontracten zijn toch niet het ideale dienstverband.

Steeds meer mensen gaan daarom zelfstandig aan de slag als freelancer ofwel zzp-er. Maar in de evenementenbranche kom je er wel heel veel tegen. Hoe dat komt?

Avontuur 
De evenementenbranche is avontuurlijk, net als de freelancer. Geen dag is hetzelfde. Het is natuurlijk ook de meest creatieve branche. Dat past helemaal bij de freelancer, die het allemaal zelf moet doen. En daar is passie voor nodig, wat we ook weer in de evenementenbranche terugvinden. Want elke nieuwe voorstelling moet de beste zijn.

Elke dag is anders 
Onvoorspelbaarheid hoort er ook bij. Je weet nooit zeker wat de volgende dag brengt. Soms moet je keihard werken voor een deadline, en dan heb je opeens een week vakantie en ga je iets leuks doen. Daarom is de freelancer meestal geen saaie Piet. Maar pas op. Onvoorspelbaarheid wil niet zeggen dat je niet op de freelancer kunt bouwen. Want ze moeten het wel waarmaken. Investeren.

Kortom, het leven wordt steeds avontuurlijker omdat er meer freelancers komen! En dat gaan we vieren! Ben jij freelancer? Of ben je er diep van binnen een? Maak je dan klaar voor het volgende avontuur.

Win een date met Stacey

Op 15 en 16 april hebben we open dagen bij Stagefreaks ter ere van het nieuwe pand. Je kan daar gezellig iets met Stacey drinken en je gaat met haar op de foto. There can be only one natuurlijk! Zodra ons Facebookbericht ‘Win een date met Stacey’ verschijnt mag je dit liken en delen. Dan maak jij kans op een date met Stacey.

Weet je niet wie Stacey is? Dan ben je hier vast voor de eerste keer! Je kunt haar niet missen op stagefreaks.nl en op onze Facebookpagina. Haar vergeten is geen optie.