Tackers: noodzakelijk, maar gelukkig ook betaalbaar

geplaatst op 02/03/2018
Tackers: noodzakelijk, maar gelukkig ook betaalbaar

Er moet altijd van alles vastgezet worden. En niet alleen metaal en niet alleen met tyraps. 
Maar zeker ook zaken als (scheur)doek en karton, bijvoorbeeld op hout. Hoe doe je dat snel en makkelijk? Met een tacker natuurlijk! 
Daarom zijn (hand)tackers, ook wel nietpistolen genoemd, echt onmisbaar voor iedereen in de stagebouw, decorbouw en podiumbouw. 

 

Voor nog geen tientje uitstekend voorbereid!

Vanzelfsprekend weten decobouwers ons al te jaren vinden voor high end tackers, 
maar wist je dat je voor nog geen tientje ook al een fantastische handtacker hebt?! 
Zo is het wel heel aantrekkelijk om voorbereid te zijn op de meest onverwachte bevestigingsklusjes. 
En dat mag je van iedere goede evenement- of festivalprofessional wel verwachten, toch?


Verbeterde tackers

Stagefreaks denkt met alle professionals in stage-, podium- en decorbouw mee en heeft dus een ruim assortiment aan tackers op voorraad.
Allemaal van het Duitse kwaliteitsmerk Novus. Want ook Novus denkt met je mee: ze hebben onlangs hun hele assortiment tackers ergonomisch verbeterd. 
Oftewel, die liggen nu nog beter in de hand dan voorheen. Met de nieuwe softgrip zijn ze voortaan extra aangenaam in gebruik. Zelfs als er een boel getackt moet worden. Ook fijn: de tackers zijn bovendien nog lichter gemaakt! En ze zijn allemaal voorzien van een veilige opberg- en reisstand. Perfect om standaard in je koffer standby te hebben dus.

 

Met één tack klaar  

Wie sporadisch een tacker nodig heeft, kan prima uit de voeten met de kleine, extra lichte Novus J-11 of de iets grotere Novus J-13. De robuuste  Novus J-17 en de Novus J-25 zijn bedoeld voor intensiever gebruik. Zo passen er bjvoorbeeld verschillende soorten nietjesin. Welke tacker je ook nodig hebt, met onze bundels ben je altijd direct uit de brand en klaar om er op los te tacken. Je vindt deze combideals onderaan de Novus-productpagina.