Evenementen rigging hoogwerkerset

Het vastmaken van kettingen, touwen of andere rigging hardware aan een hoogwerker is zonder goede tools gevaarlijk en onhandig. Met deze set beschik je over alles om tot wel 6 kettingen, touwen en andere rigging gear mee te nemen. De set wordt vaak gebruikt voor het hijsen van motortakelkettingen voor 0.5, 1 en 2 ton takels.

 • 6 slings voor efficiënter werken
 • Hijstouw voor meer flexibiliteit
 • Op elkaar afgestemde onderdelen
Keuze afhankelijk
Vanaf

Excl. BTW € 159,50

Toevoegen om te vergelijken
SKU
SF-Eventrig-HW-BP
Vanaf

Excl. BTW € 159,50

Keuze afhankelijk
Evenementen rigging hoogwerkerset aanpassen
Edelrid DSG 4000 Steel karabiner   + Excl. BTW € 22,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
DOOR U SAMENGESTELD
Evenementen rigging hoogwerkerset
Evenementen rigging hoogwerkerset

Op voorraad

Excl. BTW € 159,50

Samenvatting
  Specificaties
  Merk Stage Freaks
  kleur zwart
  WLL 250 kg

  Het hijsen van kettingen met een hoogwerker is niet alleen makkelijk maar ook ontzettend efficiënt. Belangrijk hierbij is de veiligheid van de mensen op de grond. Het goed bevestigen van een ketting of touw is cruciaal voor veilig hijsen. De hijsslings in deze set helpen je bij het vastmaken van kettingen of touwen aan de bak van een hoogwerker voor veilig hijsen. De set komt met 6 slings, ideaal voor het hijsen van kettingen voor motortakels.

  Voor het hijsen van andere rigging hardware beschikt de set ook over een hijstouw met karabiner. Dit maakt het hijsen van steel shackles, stroppen of rondstroppen een fluitje van een cent.

  De hijsslings

  De sling bestaat uit een inkorthaak en een polyester sling zelf. Hiermee is hij gemakkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld een hoogwerker bak. De sling is geschikt tot 250 kg hijsgewicht. De sling is beschikbaar met en zonder borgpin. De set komt met 6 slings.

  Het hijstouw met karabiner

  Wil je ook graag andere rigging hardware hijsen. Gebruik dan een van de lengtes van het 16 mm hijstouw met een Edelrid karabiner. Hiermee neem je gemakkelijk steel shackles, stroppen of rondstroppen mee omhoog. Deze onderdelen maken de set inzetbaar in alle denkbare omstandigheden.

  (0) review.
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Evenementen rigging hoogwerkerset
  Uw waardering
  Alternatieven