Tesa

tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel-, commercieel- en thuisgebruik. De 125 jaar ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en haar ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben Tesa, met haar hoofdkantoor te Hamburg, in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

Meer informatie over tesa

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Tesa ontwikkelt en produceert meer dan 6000 producten die in meer dan 100 landen worden verkocht. Het bedrijf haalt meer dan driekwart van haar totale omzet uit speciale systeemoplossingen voor industriële klanten en zorgt in veel industriesectoren voor kostenbesparingen, geoptimaliseerde processen en verbeterde eindproducten. 

Minder dan een kwart van de bedrijfsomzet komt uit consumentenproducten die bestemd zijn voor dagelijks gebruik op kantoor, thuis en in de tuin. Tesa biedt oplossingen die mensen kunnen gebruiken om hun leven te organiseren zoals zij dat wensen en waarmee zij normaliter ook de kwaliteit van hun leven verbeteren. 

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.