Reserve sluiting voor de Peli case 1400 t/m 1660

De reserve sluiting voor de Peli™ case 1400 t/m 1660 is stevig en mooi en helemaal specifiek afgestemd op jouw Peli™ case. Stevig, duurzaam en in kleur van jouw keuze: typisch de kwaliteit van Peli™ waar je op kunt vertrouwen. De sluitingen zijn beschikbaar in tal van kleuren, snel leverbaar en uiteraard altijd handig om achter de hand te hebben. Let er op dat de pinnen van de sluiting er niet standaard bij zitten. Mocht je die ook nodig hebben, dan vernemen wij dat graag.
 • Gemakkelijk zelf te vervangen
 • Word geleverd met pin
 • Per stuk geleverd
SKU
LC-1510-SL-CP
Excl. BTW € 5,00
Keuze afhankelijk
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Peli Case

Deze reserve sluiting voor de Peli™ case 1400 t/m 1660 wordt per stuk geleverd en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld zwart, beige, oranje en geel. Eventuele andere kleuren op aanvraag. De sluitingen komen rechtstreeks uit de Peli™ fabriek en passen dus altijd op jouw Peli™ koffer. En bovendien ben je er dus zeker van dat deze sluitingen van dezelfde kwaliteit zijn als de Peli™ case zelf. Altijd verstandig om een extra setje achter de hand te hebben of om een bijzondere kleur sluiting op je case te bevestigen en hem zo te personaliseren: nooit meer verwarring over welke case van wie is! Let er op dat de pinnen van de sluiting er niet standaard bij zitten. Mocht je die ook nodig hebben, dan vernemen wij dat graag.

Let er op dat de sluiting niet geschikt is voor de types Peli™ 1400 vóór 2009 en Peli™ 1600 vóór 2008.


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reserve sluiting voor de Peli case 1400 t/m 1660
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Reserve sluiting voor de Peli case 1400 t/m 1660 + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  Reserve sluiting voor Peli case 1510 zwart: los verkrijgbaar
  +
  x Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  € 18,06 Excl. BTW

  Ontvochtigingsdoosje geschikt voor alle Peli™ cases. Wanneer de korrels geen vocht meer vast kunnen houden in de Peli™can case, veranderen zij van kleur.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 22,70

  Peli & Nanuk cases + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter STF & SFF