StageFreaks tool pouch

-9%
Algemeen:
100% of 100

De Stage Freaks tool pouch is voorzien van een stevige bodem en zijkanten. De tool bag kan veel gewicht hebben, denk aan rollen Nichiban tape, werkhandschoenen, trusspennen of trussveren. Deze pouch is lekker ruim, goed afsluitbaar en voorzien van een robuuste riemlus.

  • Robuuste riemlus
  • Stevige binnenvoering
  • Diverse opbergopties
SKU
SF-401
Excl. BTW € 16,50 Excl. BTW € 15,00
Op voorraad
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 9504452922848
Merk Stage Freaks
MPN part nummer 401
Country of Manufacture China
kleur zwart
Materiaal Nylon
Lengte 20 cm
breedte 8,5 cm
Hoogte 18 cm

De Stage Freaks tool pouch is zeer handig te bevestigen aan je riem of klimgordel. Dit kan door een karabiner te bevestigen aan het oog aan de bovenkant van de pouch. Wij adviseren om een triact-lock karbiner en niet een screw-lock karbiner gebruiken omdat door de swing de tool pouch eerder los kan laten. Door de stevige binnenvoering van deze tool bag kun je er schroeven en ander scherp of zwaar materiaal in doen. De pouch heeft ook een handig telefoonzakje, kijk wel uit met scherpe voorwerpen als je jouw telefoon hier bij stopt.

Verder heeft de pouch aan de zijkant een D-ring, deze ring is gemaakt om je gereedschapskoord aan te bevestigen. Aan de andere kant zit een elastiek wat speciaal gemaakt is voor je pen, sharpie of andere stiften. Deze handige toolpouch kan eenvoudig afgesloten worden met stevig klittenband en heeft een handig lipje om het tasje mee open te maken.
 
Als de tas te vol zit met trusspennen of trussveren kun je de gereedschapspouch minder goed afsluiten met het klittenband, normaal gesproken verwerk je deze snel aangezien dit ook extra gewicht is.

Reviews

  • 89% of 100
    Fijne gereedschaptas
    Op:2020-08-20 12:26:09 door:Max van Bockel
    Mooi formaat tasje en vooral handig dat je het aan je riem kunt hangen en ook met een karabiner aan je harnas.
(1) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:StageFreaks tool pouch
Uw waardering