Stage: PHP & Magento Developer m/v
Niveau: HBO
Locatie: Esp 252 te Eindhoven

Bedrijfsprofiel
Stagefreaks.nl is het platform voor alles en iedereen die met de evenementenbranche te maken heeft, zoals (freelance) technici, side crews, stagehands, muzikanten etc. Onze klanten bevinden zich in een groot aantal verschillende branches zoals evenementenorganisaties, theater, muziek, horeca- en sportinstellingen, onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Visie
Stagefreaks is opgericht in 2010 met als doel de audiovisuele- en evenementenbranche te voorzien van kwalitatief hoogwaardige artikelen. Binnen ons bedrijf staan service, kwaliteit, snelheid en efficiency voorop. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier binnen de audiovisuele- en evenementenbranche en leveren we dagelijks uiteenlopende artikelen aan artiesten, technici en andere dienstverleners, particulieren en bedrijven.

Op basis van kennis en ervaring binnen de evenementenbranche heeft Stagefreaks een uitgebreid assortiment samengesteld, dat bestaat uit onmisbare en handige artikelen voor de complete evenementenbranche. We leveren duizenden artikelen zoals multitools, crew tools, crew gear, kabelbinders, werkhandschoenen etc. We informeren onze klanten graag over ons assortiment en gaan nét een stapje verder om de klant perfect van dienst te zijn.

Functieomschrijving
Ben jij leergierig en ben je een echte PHP developer die ervaring heeft met het maken van applicaties in Magento? Ben je verder analytisch en probleemoplossend ingesteld en zet je uitdagingen om in acties? Dan zijn wij op zoek naar jou!  In deze functie maak je Magento-applicaties op basis van specifieke wensen. Je beoordeeld deze op haalbaarheid en risico's, maakt heldere schema's en programmeert deze in goed onderhoudbare en gedocumenteerde code. Je leert om je eigen capaciteiten zoveel mogelijk in te zetten, direct op eigen benen te staan en zelfstandig te kunnen werken. Je komt te werken in een creatieve, uitdagende en afwisselende werkomgeving.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende en zelfstandige functie komen we graag in aanraking met kandidaten uit de omgeving Eindhoven met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in OO PHP en Magento developing;
  • Goede beheersing van OO PHP, Magento framework, mySQL, JavaScript, DHTML en jQuery;
  • Applicaties kunnen schrijven op basis van specifieke wensen;
  • De code duidelijk kunnen documenteren;
  • Gestructureerd en zelfstandig kunnen werken;
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
  • Communicatief en verantwoordelijk;
  • Gezellig en professioneel in de omgang.


Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een afwisselende en uitdagende functie met uitzicht op een dienstverband. Wij bieden je een prettige en professionele werkomgeving waarin ruimte is voor creativiteit en doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een organisatie met een informele cultuur en korte communicatielijnen. 
Geïnteresseerd en/of vragen? Neem dan contact met ons op.