Grand Opening Stagefreaks

geplaatst op 21/03/2016

Stagefreaks Grand Opening

Op 20 en 21 mei organiseert Stagefreaks de Grand Opening. En daar hebben we een goede reden voor. We vieren namelijk de ingebruikname van ons nieuwe pand. En dat doen we graag samen met onze klanten en partners.

Super! Maar waren er geen Open Dagen in april?
Nou, als je dat weet, dan ben je vast een goede klant. Dit is nu de Grand Opening geworden. Inderdaad hadden we oorspronkelijk een andere datum in gedachten. Maar toen bleek dat Stacey dan op vakantie is, besloten we om de Open Dagen een maandje te verplaatsen. Hebben we meteen meer kans op goed weer. Want Stacey wil je niet missen, toch? Natuurlijk is Freek er ook!

Interessant
Ben je nieuwsgierig ingesteld? Dan moet je echt onze showroom en indrukwekkende klimhal bekijken. Want Stagefreaks is meer dan alleen de beste webshop in de evenementenbranche. Dan kun je onze producten ook eens vasthouden. En uitproberen in de klimhal. Op verschillende tijden kun je zien hoe een redding op hoogte wordt verricht. We leiden je persoonlijk rond. En als je naar huis gaat neem je de goodiebag mee met .....?

Zakelijk
Ben je meer het zakelijke type? Dan zul je zeker geïnteresseerd in onze aanbiedingen. Zijn onze artikelen zo goed als we beweren? Ontdek het zelf in de klimhal. Of vraag het aan een expert. Want onze Grand Opening is bij uitstek geschikt om te netwerken met zowel werkgevers als werknemers in de branche. Op 20 en 21 mei is voor hen Stagefreaks de ‘place to be’. Maak ook kennis met onze partnerpakketten.

Gezellig
Hou je meer van gezelligheid? Dan moet je zeker ook komen. Zorg dan dat je rond etenstijd (nog) aanwezig bent, zodat je kunt meegenieten van een ‘Stagefreaksdiner’… een BBQ dus! In de evenementenbranche heb je vaak te maken met harde geluiden van muziek en gereedschap. (Nee, niet op onze Grand Opening!) Dan is het op maat laten aanmeten van gehoorbescherming met een filter een aanrader. Er zijn verschillende typen filters, zoals voor lichte industrie, muziek etc.

Wil jij komen?
Neem gerust je familie, vrienden en collega’s mee. Laat wel even weten dat je komt. Meer informatie en inschrijven Stagefreaks Grand Opening!

See you @ Stagefreaks!

Freek