Evenementen klimset pro

De beste producten, samengesteld tot complete professionele klimset. Door de veelzijdigheid van de producten in alle omstandigheden in te zetten, ideaal voor de all-round evenementenbouwer. De valbeveiliging- en positionerings-apparatuur maken de set geschikt voor veilig en comfortabel werken. De luxe veiligheidshelm maakt de set extra compleet!

 • Beste klimproducten in een set
 • Op elkaar afgestemde onderdelen
 • Snel en comfortabel in gebruik
Keuze afhankelijk
Vanaf

Excl. BTW € 420,50

Toevoegen om te vergelijken
SKU
SF-EK-P-BP
Vanaf

Excl. BTW € 420,50

Keuze afhankelijk
Evenementen klimset pro aanpassen
1 x Skypro Y-MGO leeflijn 2 meter   + Excl. BTW € 72,00
 • Koop 10 voor Excl. BTW € 68,40 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 25 voor Excl. BTW € 64,80 per stuk en bespaar 10%
 • Koop 50 voor Excl. BTW € 61,20 per stuk en bespaar 15%
1 x Petzl Grillon positioneringslijn zwart 2 m   + Excl. BTW € 126,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
DOOR U SAMENGESTELD
Evenementen klimset pro
Evenementen klimset pro

Op voorraad

Excl. BTW € 420,50

Samenvatting
  Specificaties
  Merk Stage Freaks
  Keuring iedere: 12 maanden
  Maximale levensduur 10 jaar
  High visibility Nee
  Inbindpunten Dorsaal, Lateraal, Sternaal, Ventraal

  Tijdens het werk ben je volledig afhankelijk van je equipment. Zowel je veiligheid als snelheid kunnen in gevaar komen bij een onvolledige of versleten klimset. Deze klimset pro, speciaal voor evenementenbouwers, is samengesteld uit de meest verkochte producten. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding hoog en beschik je direct over een complete, degelijke klimset. Het klimharnas, de leef- en positioneringslijn, de helm en al het benodigde bevestigingsmateriaal vormen de ultieme klimset voor een fanatieke evenementenbouwer.

  Het Harnas

  Het Air Pro full body harnas van Skypro is ideaal voor gebruik in de podiumbouw. Het volledig zwarte harnas heeft 4 verschillende inbindpunten voor gebruik in alle soorten situaties. De verstelbare banden en snelsluitingen maken het harnas perfect passsend voor jouw lichaam. Met de extra schoudervulling draag je comfortabeler steigerbuizen mee.

  De Valbeveiliging

  Onze Y leeflijn is door zijn lengte en dubbele haken ideaal voor een evenementenbouwer op hoogte. Door het overhaken van de haken blijf je altijd beveiligd. De leeflijn kan zowel aan de voorkant als de achterkant van het harnas bevestigd worden. Hierdoor ben je bij een val altijd beschermd. De lijnen beschikken over een schokabsorber die bij een val geleidelijk rekt voor een dempende werking. Bij grote impact zal de valdemper de val nog meer breken.

  De Positioneringslijn

  De Petzl Grillon is een verstelbare leeflijn voor werkpositionering. Je stelt de lengte gemakkelijk in met de hendel. Deze veelzijdige positioneringslijn kun je in twee modi gebruiken: voor hangend werk of voor werk met steun van je voeten. Met de 2 m uitvoering reik je gemakkelijk tot je werkplek en blijf je optimaal beveiligd.

  De Veiligheidshelm

  De Plasma veiligheidshelmen van Kask zijn speciaal ontworpen voor optimaal comfort. Hoewel de binnenkant is gemaakt van stijf polystyreen, voelt hij niet klam aan. De shell is goed geventileerd wat de helm bij het dragen tijdens lange dagen, onder veeleisende omstandigheden, zo min mogelijk voelbaar maakt. De helm beschikt over een bevestigingsring aan de kinband om hem te koppelen aan een harnas.

  Bevestigingsmateriaal

  Het koppelen van alle onderdelen wordt gedaan met 2 type karabiners. De triact- en screwlock karabiners vormen een perfecte combi van snelheid en veiligheid. De afgeronde vorm maakt de karabiners stabiel en zorgt voor minder slijtage. De MGO haak sluit aan op de positioneringslijn voor het gemakkelijk koppelen van de lijn aan bijvoorbeeld een stijgerbuis. Met alle onderdelen samen werk je veilig en snel op de hoogste daken.

  (0) review.
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Evenementen klimset pro
  Uw waardering
  Alternatieven