Stageplaats: Mediatechniek of Media & Reclame m/v
Niveau: MBO

Bedrijfsprofiel
Stagefreaks.nl is het platform voor alles en iedereen die met de evenementenbranche te maken heeft, zoals (freelance) technici, side crews, stagehands, muzikanten etc. Onze klanten bevinden zich in een groot aantal verschillende branches zoals evenementenorganisaties, theater, muziek, horeca- en sportinstellingen, onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Visie
Stagefreaks is opgericht in 2010 met als doel de audiovisuele- en evenementenbranche te voorzien van kwalitatief hoogwaardige artikelen. Binnen ons bedrijf staan service, kwaliteit, snelheid en efficiency voorop. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier binnen de audiovisuele- en evenementenbranche en leveren we dagelijks uiteenlopende artikelen aan artiesten, technici en andere dienstverleners, particulieren en bedrijven.

Op basis van kennis en ervaring binnen de evenementenbranche heeft Stagefreaks een uitgebreid assortiment samengesteld, dat bestaat uit onmisbare en handige artikelen voor de complete evenementenbranche. We leveren duizenden artikelen zoals multitools, crew tools, crew gear, kabelbinders, werkhandschoenen etc. We informeren onze klanten graag over ons assortiment en gaan nét een stapje verder om de klant perfect van dienst te zijn.

Functieomschrijving:
Ben jij leergierig ingesteld en beheers jij de talen Nederlands en Engels goed in schriftelijke en gesproken vorm? Studeer je Media Techniek of Media & Reclame en ben je technisch aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je leert om je eigen capaciteiten zoveel mogelijk in te zetten, zo goed mogelijk op eigen benen te staan en zelfstandig te kunnen werken. Je komt te werken in een creatieve, uitdagende en afwisselende werkomgeving.

De nadruk ligt op ontwerpen voor onze websites, zoals het maken van buttons, banners en multimedia. Daarnaast kun je worden ingezet voor drukwerk zoals flyers en onze catalogus. Wanneer je studeert voor mediamanager kun je je naast vormgeving ook bezighouden met marketingaspecten.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende en zelfstandige functie komen we graag in aanraking met kandidaten uit de omgeving Eindhoven met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van relevante ontwerpprogramma's zoals Photoshop en Illustrator;
  • Beheersing van Word en Excel;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent prestatiegericht, initiatiefrijk en communicatief;
  • Gezellig en professioneel in de omgang;
  • Teamspeler die bereid is om alles aan te pakken.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een prettige en professionele stageomgeving, waarin ruimte is voor creativiteit en doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een organisatie met een informele cultuur en korte communicatielijnen. Het betreft een afwisselende en uitdagende functie met uitzicht op een dienstverband.
Geïnteresseerd en/of vragen? Neem dan contact met ons op.