lid van thuiswinkel waarborgWij als Stagefreaks zijn erg trots op het feit dat we lid zijn van thuiswinkel.org en daarmee het Thuiswinkel waarborg logo mogen voeren. Hiermee sluiten we ons aan bij de grote, betrouwbare en klantvrienlijke webshops in Nederland.

Wat betekent het voor mij als klant?

Naast het feit dat de certificering een bepaald vertrouwen geeft aan onze klant, zijn er een aantal factoren waarop Stagefreaks getoetst is alvorens zei deze certificering hebben verkregen. Deze factoren bepalen in zeker mate dat Stagefreaks gegarandeerd een bepaalde service kan verlenen die aansluit bij de Nederlandse wetgeving en de wens van de consument. Dit zijn de belangrijkste zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg voor consumenten:

  • Financiële stabiliteit: Ieder jaar word een financiële check uitgevoerd, hierbij wordt gekeken of Stagefreaks financieel gezond genoeg is om aan de verplichtingen te voldoen.
  • Duidelijkheid over kosten: Bijkomende kosten zoals verzendkosten en betaalkosten worden voorafgaand aan het bestelproces bekend gemaakt.
  • Betaalmethode: Stagefreaks maakt het mogelijk om minimaal 50% van je aankoopbedrag achteraf of bij levering te kunnen betalen. 
  • 14 dagen bedenktijd: Je krijgt een minimale bedenktijd van 14 dagen, waarbinnen je zonder opgave van reden van de koop mag afzien.
  • Garantie via de webwinkel: Stagefreaks biedt je altijd een passende garantie en bieden je daarmee ook mogelijkheden tot herstel/vervanging of teruggaaf van je aankoopbedrag.
  • Klachtenbemiddeling: Bij klachten krijg je altijd binnen maximaal 14 dagen een reactie van. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met de oplossing of afhandeling? Dan biedt Thuiswinkel.org onafhankelijke klachtenbemiddeling.
  • Privacy: Stagefreaks zal je goed en transparant inlichten over welke gegevens verkregen worden en hoe / waarvoor deze gebruikt worden.
  • E-mail: Je e-mail adres zal alleen gebruikt worden voor commerciële mails gebruikt als je daar vooraf mee ingestemd hebt. Ook is er in die mails een mogelijk om je ervoor af te melden.
  • Veiligheid: Wanneer je jouw persoonlijke gegevens verstrekt of een betaling doet op Stagefreaks dan gebeurd dit via een beveiligde verbinding, zodat je gegevens zo optimaal mogelijk worden beveiligd.

Om het certificaat van Stagefreaks te bekijken klik hier. En voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Thuiswinkel.org