Dirty Rigger Comfort Fit 0.5

De Dirty Rigger Comfort Fit 0.5 is een comfortabele handschoen welke ook nog eens is voorzien van een ventilerende stof aan de bovenkant van de handschoen Bij Dirty Rigger werkhandschoenen is het verstandig om ze een maatje groter te bestellen, want wanneer ze iets te klein zijn gaan ze kapot bij het uitdoen.
SKU
RL-DR-COMF0.5-CP
Excl. BTW € 20,62
Keuze afhankelijk
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Dirty Rigger
kleur zwart
geslacht unisex
Model met vingertoppen
Verpakkingseenheid per stuk

De Dirty Rigger Comfort Fit 0.5 is helemaal zwart waardoor de handschoen backstage ideaal is om mee te werken doordat hij niet opvalt en er strak uit ziet. De Dirty Rigger Comfort Fit 0.5 is ontworpen voor maximaal comfort zonder het werk te hinderen. Met de Dirty Rigger Comfort Fit 0.5 kan je gemakkelijk je telefoon bedienen doordat het voorzien is van touchscreen gevoelig materiaal.

 De Dirty Rigger Comfort Fit 0.5 is een comfortabele handschoen welke ook nog eens is voorzien van een ventilerende stof aan de bovenkant van de handschoen. De Dirty Rigger Comfort Fit 0.5 is een handschoen waarvan de handpalm uit 1 stuk stof is gemaakt waardoor de handschoen extreem licht en super flexibel is. Dit maakt het ideaal voor het licht tot middelmatige werk.

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dirty Rigger Comfort Fit 0.5
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Dirty Rigger Comfort Fit 0.5 + Dirty Rigger Glove Guard clip
  Dirty Rigger Comfort Fit 0.5
  +
  x Dirty Rigger Glove Guard clip
  € 10,00 Excl. BTW

  Eenvoudig vastklemmen, los halen en weer doorgaan.

  op de toebehoren

  € 30,62

  Dirty Rigger Handschoenen + handschoenknijper