Nite Ize CamJam Cord Tightener Touwklem 2 tot 5mm touw

Een Nite Ize touw-klem tightener is speciaal om line-arrays te richten/stellen zodat deze niet door bijvoorbeeld de wind uit positie raken. Er past touw in dat 2 tot en met 5mm dik is. Veelzijdig te gebruiken, uitstekend geschikt voor het ophangen en opslaan van dekzeilen, tenten, jaloezieën, enz. Ook ideaal voor het bundelen van slaapzakken, dekens, gezaagd hout en voor het bevestigen van lichte lasten op kruiwagens, wagens, fietsen en boten.

 • Om line-arrays te richten/stellen
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Veilig en snel vastzetten
SKU
AD-NI-NCJ-01-R3
Excl. BTW € 4,00
Op voorraad
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
MPN NCJ-01-R3
EAN 094664022478
Merk Nite Ize
kleur zwart

De Nite Ize Camjam touwklem is geschikt voor het tijdelijk of permanent vastmaken en spannen van touwen.
Zo ontworpen dat het zich veilig vastzet met een simpele trek aan het koord. De Camjam is gemaakt van robuust, stevig kunststof en uitgerust met een karabijnhaak met roestvrijstalen opening op de ene en een draaibare geprofileerde nok op de andere kant.
De Nite Ize CamJam is een eenvoudige, knoop-vrije manier om vast te zetten, op spanning te zetten en van alle soorten lichtere ladingen op de plek te houden. 
Gemaakt van stevig, duurzaam kunststof en is voorzien van een karabijnhaak met een roestvrij stalen hek aan de ene kant en een roterend, geribbeld nokkenmechanisme aan de andere kant. Eenvoudig en op elk moment verstelbaar en vaak herbruikbaar. Veelzijdig te gebruiken, uitstekend geschikt voor het ophangen en opslaan van dekzeilen, tenten, jaloezieën, enz. Ook ideaal voor het bundelen van slaapzakken, dekens, gezaagd hout en voor het bevestigen van lichte lasten op kruiwagens, wagens, fietsen en boten.
De Camjam is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Let er wel op dat de klem van plastik is gemaakt en dat het voor buitengebruik tot een bepaalde kracht goed functioneerd.  

Er past touw in met 2 tot en met 5mm dikte / diameter. 

Wij adviseren het touw: 4mm Polyester touw Zwart per 100m

Gebruikershandleiding: De Nite Ize CamJam small is een eenvoudige manier om zonder knopen allerlei lichtere lasten te spannen en vast te trekken. Gewoon de karabijnhaak aan elke willekeurige haak, ring of een lus bevestigen en dan de snoer tot de gewenste spanning door de nok trekken en de nok laten vastklikken. De spanning blijft bestaan, tot deze door draaien van de nok weer wordt gelost. 

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nite Ize CamJam Cord Tightener Touwklem 2 tot 5mm touw
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Nite Ize CamJam Cord Tightener Touwklem 2 tot 5mm touw + Polyester hulptouw 4 mm zwart 100 m
  Nite Ize CamJam Cord Tightener Touwklem 2 tot 5mm touw
  +
  x Polyester hulptouw 4 mm zwart 100 m
  € 19,00 Excl. BTW

  Dit is een polyester touw met  gevlochten kernmantel zwart
  Diameter van 4 mm

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 22,62

  Nite Ize CamJam's + Polyester hulptouw 4 mm zwart 100 m STF SFF