Peli 1450 Case met klittenband vakverdeling zwart

De Peli™ case 1450 is aangevuld met een klittenband vakverdeling. Hiermee kan materiaal veilig opgeborgen worden in de case en kan worden voorkomen dat kwetsbare materialen elkaar beschadigen tijdens transport. De zacht maar stevig uitgevoerde klittenband vakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden.

De Peli™ case 1450 is gemaakt van industrieel robuust plastic. Hierdoor is deze werkkoffer bestand tegen alle weersomstandigheden en ook 100% waterdicht (IP67, 1 meter onderdomPeli™ng gedurende 30 minuten). Door het stevige handvat is de Peli™case makkelijk mee te nemen.

De Peli™ case 1450 mag mee als handbagage bij sommige vliegmaatschappijen. Controleer dit voor de zekerheid bij uw vliegtuigmaatschappij of uw koffer mee mag als handbagage. De Peli™ Case beschermende uitrusting en instrument koffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omstandigheden.

Bij de Peli™ Cases is het soms moeilijk om de juiste maatvoerring te bepalen. Bestel je Peli™ daarom liever iets te groot dan te klein. De ervaring spreekt dat er meer spullen in je Peli™ Case komen dan je had verwacht.In de onderstaande beschrijving vind je de binnen- en buitenmaten van de Peli™ Case.

 

 • Werkkoffer Klein
 • Verstelbare klittenband verdeling
 • Binnenmaat 37,1 x 25,8 x 15,2cm
SKU
LC-1450-004-110E
Excl. BTW € 214,46
1 tot 3 werkdagen
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 0019428017156
MPN 1450-004-110E
Merk Peli Case
kleur zwart
Materiaal Polypropyleen
Garantie Fabrieksgarantie 25 jaar
Indeling klittenband vakverdeling
Type peli 1450
Lengte binnenmaat 37,4 cm
breedte binnenmaat 26 cm
Diepte binnenmaat 15,4 cm
Lengte buitenmaat 40,9 cm
Breedte buitenmaat 33,1 cm
Diepte buitenmaat 17,5 cm

De Peli™ Case 1450 is uitgevoerd met dividers (klittenband vakverdeling) en stevige handvat voor optimaal vervoer van uw apparatuur! De Peli™ Case 1450 is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw gevoelige apparatuur & gereedschap. Peli™ Case 1450 is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli™ 1450 waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van  gewicht.

 

Binnenmaten: 37.1 x 25.8 x 15.2 cm
Buitenmaten: 40.6 x 33 x 17.4 cm

De Peli™ Case 1450 wordt in dit geval met klittenband vakverdeling geleverd en u kunt de Peli™ Case na eigen wensen indelen.

De scharnieren van de uitgevoerde Peli™ 1450 zijn gemaakt van roestvrij staal.

Door het automatische drukventiel wat op de Peli™ 1450 bevind ontlucht de koffer terwijl watermolecules buiten worden gehouden. De Peli™ cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig. De Peli™ 1450 is voorzien van  twee-stap sluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen is en waterdicht af te sluiten is.

De Peli™case nylon bedekking en het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd.

Op alle Peli™’s zit een levenslange garantie.

Tip: Sluit uw werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven al uw eigendommen optimaal beschermd! Wanneer u gaat vliegen met uw Peli™ is dit TSA slot verplicht. Dit is verplicht gesteld door de douane.

 

Overige eigenschappen:

•  Waterdicht, stofdicht en stootvast
•  Gemakkelijk te openen sluitingen
•  Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
•  O-ring pakking
•  Automatisch drukventiel
•  Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
•  Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
•  Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
•  Levenslange garantie
•  Certificaten: IP67, STANAG


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli 1450 Case met klittenband vakverdeling zwart
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Peli 1450 Case met klittenband vakverdeling zwart + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  Peli 1450 Case
  +
  x Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  € 18,06 Excl. BTW

  Ontvochtigingsdoosje geschikt voor alle Peli™ cases. Wanneer de korrels geen vocht meer vast kunnen houden in de Peli™can case, veranderen zij van kleur.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 232,16

  Peli & Nanuk cases + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter STF & SFF