Peli 1460 Case leeg zwart

Normale prijs € 293,99 Speciale prijs € 230,82 € 279,29
Artikelnummer
LC-1460-001-110E
1 tot 3 werkdagen

De Peli™ case 1460 is een robuuste koffer die gebruikt worden voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, materialen en gereedschap. De Peli™ case 1460 is gemaakt van industrieel robuust plastic. Hierdoor is deze werkkoffer bestand tegen alle weersomstandigheden en ook 100% waterdicht (IP67, 1 meter onderdomPeli™ng gedurende 30 minuten). Door het stevige handvat is de Peli™ case makkelijk mee te nemen.

De Peli™ case 1460 mag mee als handbagage bij sommige vliegmaatschappijen. Controleer dit voor de zekerheid bij uw vliegtuigmaatschappij of uw koffer mee mag als handbagage. De Peli™ Case beschermende uitrusting en instrument koffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omstandigheden.
Bij de Peli™ Cases is het soms moeilijk om de juiste maatvoerring te bepalen. Bestel je Peli™ daarom liever iets te groot dan te klein. De ervaring spreekt dat er meer spullen in je Peli™ Case komen dan je had verwacht.In de onderstaande beschrijving vind je de binnen- en buitenmaten van de Peli™ Case.

De Peli™ Case 1460 is uitgevoerd met stevige handvat voor optimaal vervoer van uw apparatuur! De Peli™ Case 1460 is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw gevoelige apparatuur & gereedschap. Peli™ Case 1460 is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli™ 1460 waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3 mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van  gewicht.

 

Binnenmaten: 47.1 x 25.2 x 27.7 cm
Buitenmaten: 52.9 x 32.3 x 32.4 cm

De Peli™ Case 1460 wordt in dit geval leeg geleverd en u kunt de Peli™ Case naar eigen wensen indelen.

 

De scharnieren van de uitgevoerde Peli™ 1460 zijn gemaakt van roestvrij staal.

Door het automatische drukventiel wat op de Peli™ 1460 bevind ontlucht de koffer terwijl watermoleculen buiten worden gehouden. De Peli™ cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig. De Peli™ 1460 is voorzien van  twee-stap sluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen is en waterdicht af te sluiten is.

De Peli™case nylon bedekking en het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd.

Op alle Peli™’s zit een levenslange garantie.

Tip: Sluit uw werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven al uw eigendommen optimaal beschermd! Wanneer u gaat vliegen met uw Peli™ is dit TSA slot verplicht. Dit is verplicht gesteld door de douane.

 

Overige eigenschappen:

•  Waterdicht, stofdicht en stootvast
•  Gemakkelijk te openen sluitingen
•  Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
•  O-ring pakking
•  Automatisch drukventiel
•  Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
•  Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
•  Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
•  Levenslange garantie
•  Certificaten: IP67, STANAG


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
Specificaties
MPN 1460-001-110E
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Peli Case
EAN 19428098124
Breedte binnenmaat 25,2 cm
Breedte buitenmaat 32,3 cm
Diepte binnenmaat 27,7 cm
Diepte buitenmaat 32,4 cm
Garantie Fabrieksgarantie 25 jaar
Geschikt voor portofoon Nee
Indeling leeg
Kleur zwart
Lengte binnenmaat 47,1 cm
Lengte buitenmaat 53 cm
Materiaal Polypropyleen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli 1460 Case leeg zwart
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
More from Peli Case