Peli 1620M Trolley Case (Mobility) met plukschuim zwart

De Peli™ Case 1620M (Mobility) is een upgrade variant van de bekendere Peli™ 1620. De Peli™ Case 1620M heeft extra grote wielen met een diameter van 10.2 cm en een breedte van 3.8 cm deze extra grote wielen zorgen ervoor dat de koffer goed stabiel blijft staan. De Peli™ Case 1620M is bestand tegen de extreemste omstandigheden.

Peli™ case 1620M trolley is een robuuste koffer die gebruikt worden voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, materialen en gereedschap. De Peli™ case is gemaakt van industrieel robuust plastic. Hierdoor is deze werkkoffer bestand tegen alle weersomstandigheden en ook 100% waterdicht (IP67). Door de bevestigde wieltjes en uitschuifbaar handvat is de Peli™case trolley makkelijk mee te nemen. De Peli™ Case beschermende uitrusting en instrument koffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omstandigheden.

 *Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli™ case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli™ is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal.

Bij de Peli™ Cases is het soms moeilijk om de juiste maatvoerring te bepalen. Bestel je Peli™ daarom liever iets te groot dan te klein. De ervaring spreekt dat er meer spullen in je Peli™ Case komen dan je had verwacht.In de onderstaande beschrijving vind je de binnen- en buitenmaten van de Peli™ Case.

 • Transport Trolley Groot
 • 6 delig plukschuim
 • Binnenmaat 54,5 x 41,7 x 31,8cm
SKU
LC-016200-0009-110E
Excl. BTW € 565,51
1 tot 3 werkdagen
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 0019428122584
MPN 016200-0009-110E
Merk Peli Case
kleur zwart
Materiaal Polypropyleen
Garantie Fabrieksgarantie 25 jaar
Indeling plukschuim
Type peli 1620M
Lengte binnenmaat 54,6 cm
breedte binnenmaat 41,7 cm
Diepte binnenmaat 31,9 cm
Lengte buitenmaat 66,5 cm
Breedte buitenmaat 58,4 cm
Diepte buitenmaat 39,6 cm

Peli™ case 1620M trolley is uitgevoerd met extra stevige, wat grotere wieltjes en uitschuifbaar handvat voor optimaal vervoer! De Peli™ Case 1620M is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw apparatuur & gereedschap. Peli™ Case 1620M is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli™ 1620M waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van gewicht.

Binnenmaten: 54.5 x 41.7 x 31.8 cm
Buitenmaten: 66.5 x 58.4 x 39.6 cm

De Peli™ Case 1620M wordt in dit geval met foam plukschuim indeling geleverd en u kunt de Peli™ Case na eigen wensen indelen.

De scharnieren van de Mobility uitgevoerde Peli™ 1620M zijn gemaakt van roestvrij staal.

Door het automatische drukventiel wat op de Peli™ 1620M bevind ontlucht de koffer terwijl watermolecules buiten worden gehouden. De Peli™ cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig. De Peli™ 1620M is voorzien van  twee-stapsluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen is en waterdicht af te sluiten is.

 

De Mobility Trolley Peli™ 1620M is voorzien van een handig uitschuifbaar handvat aan de onderzijde van de koffer. Tevens zitten er aan de andere zijde twee stevige wielen. Door het handvat uit te schuiven kan de koffer makkelijk als trolleykoffer meegenomen worden. Tevens zijn de wielen voorzien van kogellagers die vervaardigd zijn uit roestvrij staal. De Peli™case nylon bedekking en het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd.

Op alle Peli™’s zit een levenslange garantie.

 

Tip: Sluit uw werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven al uw eigendommen optimaal beschermd! Wanneer u gaat vliegen met uw Peli™ is dit TSA slot verplicht. Dit is verplicht gesteld door de douane.

*Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli™ case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli™ is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal. 

 

Overige eigenschappen:

•  Waterdicht, stofdicht en stootvast
•  Uitschuifbare trolley handvat
•  Sterke polyurethaan wielen met RVS kogellagers
•  Gemakkelijk te openen sluitingen
•  Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
•  O-ring pakking
•  Automatisch drukventiel
•  Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
•  Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
•  Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
•  Levenslange garantie
•  Certificaten: IP67, STANAG


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli 1620M Trolley Case (Mobility) met plukschuim zwart
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Peli 1620M Trolley Case (Mobility) met plukschuim zwart + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  Peli Case 1620 Mobility Black staand
  +
  x Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  € 18,06 Excl. BTW

  Ontvochtigingsdoosje geschikt voor alle Peli™ cases. Wanneer de korrels geen vocht meer vast kunnen houden in de Peli™can case, veranderen zij van kleur.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 583,21

  Peli & Nanuk cases + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter STF & SFF
 • Peli 1620M Trolley Case (Mobility) met plukschuim zwart + Dekselinterieur gereedschapspaneel dubbel voor Peli 1560, 1610 en 1620
  Peli Case 1620 Mobility Black staand
  +
  x Dekselinterieur gereedschapspaneel dubbel voor Peli 1560, 1610 en 1620
  € 155,00 Excl. BTW

  Wil je jouw gereedschap kwijt in je case zonder dat dit los ligt en door je hele case schuift?
  Schroef dan het dekselinterieur gereedschapspaneel eenvoudig aan het deksel van je Peli 1560, 1610 of 1620 werkkoffer.
  Hiermee maak je je werkkoffer een gereedschapskoffer. Het paneel bevat stevige lussen waar het gereedschap in gestoken kan worden.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 717,41

  Peli 1560 + Dekselinterieur gereedschapspaneel dubbel
 • Peli 1620M Trolley Case (Mobility) met plukschuim zwart + Abus Hangslot met cijfercode
  Peli Case 1620 Mobility Black staand
  +
  x Abus Hangslot met cijfercode
  € 23,50 Excl. BTW

  Abus 145/40 met instelbare code
  Beveiliging van goederen / voorwerpen van gemiddelde waarde of bij een gemiddeld diefstalrisico
  Voor de beveiliging van kluisjes in scholen en sportcentra, sieradenkoffertjes, kasten, gereedschapskisten, Peli koffers, schakelsystemen etc.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 577,23

  Peli & Nanuk & MAX cases + Abus Hangslot met cijfercode STF & SFF