Een nieuwe website lanceren, waarom nu'

Een nieuwe website lanceren, waarom nu?

Waarom lanceren jullie een website in deze vreemde corona tijden?

Een nieuwe website is natuurlijk geen project dat binnen een paar weken is afgerond, deze stond al langer op de planning en er wordt al geruime tijd aan gewerkt. Dus het komt helaas zo uit dat de lancering toevallig zal plaatsvinden tijdens deze bizarre periode. Wij proberen onze planning aan te houden, daar hoort het ‘’gewoon’’ doorwerken aan dit soort projecten ook bij.

Wat gaat er veranderen?

De winkelbeleving online is verbeterd, er is gedacht vanuit de klantbehoefte voor een zo goed mogelijke websitebeleving. Zo zal de lay-out van onze website veranderen en is de vernieuwde zoekfunctie een stuk beter, wat het zoeken naar producten voor jou eenvoudiger zal maken. Daar worden wij natuurlijk ook gelukkig van! De website zal in alle opzichten verbeterd zijn ten opzichte van de huidige. Zowel aan de voorkant als achterkant, onder andere merkbaar aan de snelheid van de website.

Wanneer kun je de nieuwe website verwachten?

Omdat er op het moment van schrijven nog hard gewerkt wordt aan de website en er, zoals bij ieder project, onvoorziene problemen kunnen optreden houden wij 27 april voorlopig als lanceerdatum aan. We zullen onze social mediakanalen regelmatig updaten, dus houd deze vooral in de gaten!


Gerelateerde producten