Wees je concullega’s voor: laat je klimmateriaal nú keuren!

geplaatst op 03/02/2018| Posted in Nieuws
Wees je concullega’s voor: laat je klimmateriaal nú keuren!

We werken allemaal in een hectische branche. Zodra het festivalseizoen losbarst gaan we er met zijn allen weer flink tegenaan. Terwijl jij je hard maakt op locatie, knallen je vrienden van Stagefreaks in deze drukke periode achter de schermen dubbelhard door. In Eindhoven en online. Want we ondersteunen je graag waar we maar kunnen. Bijvoorbeeld met het keuren van je klimmateriaal.


Klimmateriaal keuren: een spoedje?

Veilig klimmateriaal is natuurlijk belangrijk. Maar het keuren ervan moet nogal eens last minute. Als het echt nodig is, verzorgen we materiaalkeuringen met spoed. Let op: je betaalt dan wel het spoedtarief van € 20 bovenop de overige keuringskosten! Bovendien is de drukte soms zelfs zó groot dat we niet eens kunnen garanderen dat je klimgear met spoed gekeurd kan worden. Houd dus sowieso rekening met een keuringsduur van één a twee weken. Vanaf april ben je al snel te laat voor spoedjes.

Onthoud:

  • keuren duurt snel een week of meer !
  • een spoedkeuring kost €20 extra !
  • regel je keuring vóór 1 april !

 

Kom op tijd en bespaar!

Voorkom dus dat je achter aan de rij moet aansluiten en dat je pas als laatste je klimspul uit de keuring ontvangt. Wees je concullega’s te slim af en regel nú de wettelijk vereiste keuring van je klimbenodigdheden. Zo geef je ons de tijd om de keuring in te plannen en zo weet jij zeker dat je op tijd veilig klaarstaat voor een vliegende start van je volgende klus. En je bespaart dus ook nog €20! Wees slim: keur je materiaal nu >>

 

Service

Zoals je weet maken we het je graag makkelijk. Je kunt daarom je klimspul niet alleen in Eindhoven in de winkel aanbieden voor keuring, maar je mag klimmateriaal ook naar ons opsturen. Je hebt dus geen excuus meer: garandeer je opdracht- of werkgever(s) van de service dat je veilig en op tijd voor ze klaarstaat!