Meindl stopt met de Woodwalker S3

Meindl stopt met de Woodwalker S3

Meindl staat bekend om haar fantastische werkschoenen, die je voeten en rug sparen. Talloze evenementenbouwers lopen op de Ferrari onder de werkschoenen en we verwachten dat dit nog wel even zo blijft. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Meindl stopt namelijk met de productie van één van haar populairste werkschoenen, de Woodwalker S3. Meindl geeft aan dat dit model te weinig verkocht wordt.

Waarom de Woodwalker S3 zo populair is

Meindl stopt met de Woodwalker S3

Naast het perfecte draagcomfort, is dit een hoge schoen met S3 veiligheidsnormering. Bovendien heeft de Woodwalker S3 zaagprotectie, en dat is voor veel van onze klanten meer dan mooi meegenomen. Dankzij het innovatieve MFS systeem vormt de schoen zich naar je voeten. De Davos loopzool heeft een scherp profiel en PU schokdemping, wat zorgt voor nóg meer comfort.

Wat is een alternatief hiervoor?

Er zijn verschillende alternatieven voor deze schoen. De Meindl Woodwalker SB en SB Pro zijn vrijwel identieke modellen, het verschil is de veiligheidsnormering, deze is S2 in plaats van S3. Daarnaast heeft de Pro versie van de Woodwalker een Gore-Tex voering in plaats van een lederen voering. Wanneer S3 veiligheidsnormering vereist is, is de Meindl Bergschuh S3 het  beste alternatief. Wel is deze wat lager en heeft dit model geen zaagprotectie.

Wees er snel bij voor de Meindl Woodwalker S3

Er is nog beperkte voorraad bij Meindl Nederland, maar daarna houdt het echt op. Doordat iedereen nog snel een paar bestelt gaan ze sneller op dan verwacht. Er zijn zelfs al maten die niet meer verkrijgbaar zijn. Wil je nog een paar Meindl Woodwalker S3 bestellen, dan raden we je dus aan er snel bij te zijn. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om deze schoenen te passen in onze showroom in Eindhoven. Het is wel verstandig om eerst even contact met ons op te nemen of jouw maat of maten voorradig zijn.

Gerelateerde producten