Maak kennis met Nichiban Tape bij Stagefreaks!

Het zal je niet zijn ontgaan dat Stagefreaks op 20 en 21 mei de Open Dagen organiseert. Dit om de opening van het nieuwe pand te vieren. Veel klanten, leveranciers en partners zullen daarbij aanwezig zijn. Er zijn leuke en interessante dingen te beleven, waarbij we natuurlijk graag gebruik maken van de expertise van anderen.

Beste kwaliteit
Als totaalleverancier binnen de evenementenbranche kiest Stagefreaks voor de beste kwaliteit. Daarom zijn we blij dat Nichiban Tape met materiaal op de Open Dagen aanwezig is. Als officiële dealer van Nichiban Tape kiest Stagefreaks ook op gebied van tape het beste.

Nieuwe standaard
Nichiban Tape laat tijdens de Open Dagen dé nieuwe standaard zien binnen de theater- en entertainmentwereld: Nichiban Gaffertape Pro. Deze tape voldoet aan de allerhoogste eisen voor de branche en is door een groot aantal toonaangevende bedrijven als beste getest. Op de vakbeurs CUE2016 werd de Nichiban Gaffertape Pro door mensen uit het werkveld verkozen tot beste innovatie. Daarom wordt deze tape beschouwd als dé nieuwe standaard binnen theater- en entertainmentwereld.

Testopstelling tijdens Open Dagen
Je kunt het allemaal zelf onderzoeken tijdens de Open Dagen, want daar maken we testopstellingen waarbij we de proef op de som nemen. Wil je kennis maken met de nieuwe standaard op het gebied van tape? Kom dan langs op 20 of 21 mei en overtuig jezelf.

Lees hier meer over de Open Dagen en schrijf je gratis in.