Peli 1560 Trolley Case leeg

Vanaf € 237,04 € 286,82
Nog %1 beschikbaar
Artikelnummer
LC-1560-001-110E-CP
Keuze afhankelijk

De Peli™ case 1560 is een robuuste koffer die gebruikt worden voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, materialen en gereedschap. De Peli™ case 1560 is gemaakt van industrieel robuust plastic. Hierdoor is deze werkkoffer bestand tegen alle weersomstandigheden en ook 100% waterdicht (IP67, 1 meter onderdomPeli™ng gedurende 30 minuten). Door het stevige handvat is de Peli™ case makkelijk mee te nemen. De Peli™ Case beschermende uitrusting en instrument koffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omstandigheden. *Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli™ case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli™ is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal.
Bij de Peli™ Cases is het soms moeilijk om de juiste maatvoerring te bepalen. Bestel je Peli™ daarom liever iets te groot dan te klein. De ervaring spreekt dat er meer spullen in je Peli™ Case komen dan je had verwacht.In de onderstaande beschrijving vind je de binnen- en buitenmaten van de Peli™ Case.

Description

Peli™ 1560 Trolley Case leeg

 • Waterdicht, stofdicht en stootvast
 • Uitschuifbare trolley handvat
 • Sterke polyurethaan wielen met RVS kogellagers
 • Gemakkelijk te openen sluitingen
 • Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
 • O-ring pakking
 • Automatisch drukventiel
 • Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
 • Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
 • Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
 • Levenslange garantie
 • Certificaten: IP67, STANAG
 • Lichtgewicht en sterk
 • Stofdicht en stootbestendig
 • Levenslange garantie

Toepassing

De Peli™ Case 1560 is uitgevoerd met stevige handvat voor optimaal vervoer van uw apparatuur! De Peli™ Case 1560 is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw gevoelige apparatuur & gereedschap. Peli™ Case 1560 is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli™ 1560 waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3 mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van gewicht.

Binnenmaten: 51.7 x 39.2 x 22.9 cm
Buitenmaten: 56 x 45.5 x 26.5 cm

De scharnieren van de uitgevoerde Peli™ 1560 zijn gemaakt van roestvrij staal.

Door het automatische drukventiel wat op de Peli™ 1560 bevind ontlucht de koffer terwijl watermoleculen buiten worden gehouden. De Peli™ cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig. De Peli™ 1560 is voorzien van twee-stap sluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen is en waterdicht af te sluiten is.

De Peli™case nylon bedekking en het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd.

Op alle Peli™’s zit een levenslange garantie.

Tip: Sluit uw werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven al uw eigendommen optimaal beschermd! Wanneer u gaat vliegen met uw Peli™ is dit TSA slot verplicht. Dit is verplicht gesteld door de douane.

*Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli™ case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli™ is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal.

Koffermaten

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
Specificaties
Levertijd Keuze afhankelijk
Merk Peli Case
EAN 19428049928
Breedte binnenmaat 38 cm
Breedte buitenmaat 45,5 cm
Diepte binnenmaat 22,9 cm
Diepte buitenmaat 26,5 cm
Garantie Fabrieksgarantie 25 jaar
Geschikt voor portofoon Nee
Indeling leeg
Lengte binnenmaat 50,6 cm
Lengte buitenmaat 56,1 cm
Materiaal Polypropyleen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli 1560 Trolley Case leeg
Uw waardering
Aanbevolen Combinaties
=
Bespaar € 0,00
€ 441,82
Aanbevolen Combinaties
Vanaf € 237,04 € 286,82
+
Abus Hangslot met cijfercode
0%
€ 28,50 € 34,49
Peli case ontvochtiger blikje
0%
€ 18,96 € 22,94
+
=
Bespaar € 0,00
€ 334,28
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
More from Peli Case