In crisistijd in de evenementen en theaters is er minder budget om te spenderen en Stage Freaks denk graag met je mee om toch goed beschermd de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Er is nu eenmaal minder te besteden en daarom kiezen onze klanten niet voor de A-merken als Setwear en Dirty Rigger. Stage Freaks heeft daarom een nieuwe reeks handschoenen specifiek voor de theater- en evenementenmedewerkers op de markt gebracht.

De Stage Freaks klant wil zijn handen goed beschermen. Dat is het uitgangspunt. En als dat goedkoper kan, dan helpen wij hier graag bij. Zo hebben we werkhandschoenen van het merk PSP toegevoegd in 2 varianten per gebruikerstoepassing. Er is gekozen voor een ‘budget’ en een ‘pro’ versie. We adviseren de budget versie voor incidenteel gebruik en de Pro’s voor dagelijks gebruik en intensievere situaties.

Voor installatiewerkzaamheden en elektronica:

 

In de AV-installatiebranche gaan de werkzaamheden gewoon door en wil je veel grip en een goede vingergevoeligheid bij de schroeven en bouten hebben. Je hoeft een schroef of bout maar één keer te laten vallen als je op de steiger of ladder staat en dan heb je misschien al schade aan de vloer van de locatie of moet je weer naar beneden klauteren om het op te rapen. Dit kan je voorkomen met deze soepele installatie werkhandschoenen.

De Pro versie is duurzamer en hier zal je langer plezier van hebben.

 

Voor sjouwen en tillen van flightcases, apparatuur en trussen:

 

Deze handschoenen zijn geschikt voor bijvoorbeeld laden en lossen en theaterwerkzaamheden, maar ook voor in de rock & roll wereld. Ze zijn van stevig leer en hebben een goede pasvorm. De Pro versie heeft een betere pasvorm en een klittenband sluiting waardoor deze nog beter om de hand blijft zitten en vergelijkbaar is met de Original serie van Dirty Rigger. Met het voordeel dat je veel meer grip hebt met de lederen PSP handschoenen, dan de nylon Dirty Riggers. Ook zijn de Dirty Riggers absoluut niet vuurbestendig.

 

Steigerbouw werkzaamheden:


Deze handschoenen zijn perfect geschikt voor steigerbouw werkzaamheden. Dit komt omdat ze veel grip hebben op de buizen. De ‘pro’ versie is duurzamer en zal langer mee gaan.

Deze latex handschoenen zijn een goed alternatief voor de Dity Rigger Protector serie en zijn ook nog eens minder glad. De PSP handschoenen zijn niet verkrijgbaar in een framer of vingerloze variant om net even het begin van een rol tape te pakken, maar je zou wel zelf de vingertoppen van de handschoenen af kunnen knippen. Let er wel even op dat je de handschoenen dan eerst uit doet!