Bezoek Stagefreaks op de voordeligste licht- en geluidsbeurs

geplaatst op 06/03/2015

Op zoek naar een koopje? Kom dan op zaterdag 14 maart 2015 naar de PA-Markt, de grootste licht- en geluidbeurs voor gebruikte producten en restpartijen. Ook Stagefreaks heeft een stand.


De PA-Markt in Houten is de grootste licht- & geluidsbeurs waar gebruikte producten en restpartijen worden verkocht. Er zijn honderd standplaatsen van 9 m2 waar vijftig bedrijven en meerdere particulieren hun materiaal aanbieden.


Stagefreaks-stand

Wie voor weinig geld mooie producten op de kop wil tikken, doet er goed aan om een kijkje te nemen in de stand van Stagefreaks. Daar zijn restpartijen te koop en B-keus-artikelen. Verwacht uitlopende artikelen tegen een zeer aantrekkelijk tarief van merken als 2W4, Pelicase, Stagefreaks, Giss, Petzl, Perfect Pro Bouwradios, Fluke en DAP.


De PA-Markt vindt plaats in Expo Houten. Je vindt Stagefreaks op Standnummer 23. Betalen met PIN & iDeal is mogelijk. Vergeet je reader niet mee te nemen!


Waar en wanneer

PA-Markt
Expo Houten

Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

Bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer, GRATIS PARKEREN!

14 maart 2015, 9.45 – 15.00 uur


Kaartverkoop & entree

Bestel hier je kaarten


Kinderen t/m 12 jaar € 5,-, Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen € 10,- aan de kassa / voorverkoop €9,-

[We raden af met kleine kinderen naar de beurs te komen. Buggy’s en dergelijke zorgen voor onhandige situaties en het harde geluid van luidsprekersystemen die worden getest kan bij jonge kinderen mogelijk (blijvende) gehoorschade tot gevolg kan hebben. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk.]