Je hebt het vast meegekregen op de sociale media kanalen van StageFreaks, de nieuwe campagne 'Freek On Tour'. Freek is de afgelopen weken op de koffie geweest bij de toonaangevende Audio Visuele en evenementenbouw bedrijven in de regio. Zo ook bij Bazelmans AV te Veldhoven, waar Wiljan Freek meenam vanaf de start van Bazelmans tot het huidige AV walhalla.

Bij een kijkje in het museum werd al snel duidelijk hoeveel ervaring er bij Bazelmans aanwezig is. Tijdens de rondleiding door het pand kreeg Freek uitleg over hoe Bazelmans de afgelopen 2 jaar heeft gekozen voor innovatie en het uitbreiden van het video en studio arsenaal. Hiermee konden ze, zelfs tijdens corona, producties blijven verzorgen!

Ook ging het over de verschillende takken van Bazelmans. Met wortels in de verhuur maar ook vaste installatie en studio’s zijn de opdrachten gevarieerd en uitdagend.

Natuurlijk konden jullie meegenieten van dit informatieve koffie-uurtje via onze socials. En hoe! Met een bereik van ruim 40.000 mensen en bijna 25.000 weergaven hebben jullie massaal gevolgd hoe enthousiast Freek werd ontvangen bij Bazelmans.

Ben of ken jij een evenementenbouw of AV bedrijf in het zuiden van Nederland en heb je goed koffie in huis? Freek komt graag langs om jouw bedrijf in de spotlight te zetten bij de toekomstige evenementenbouwers.

Our Stage is Your Stage!