Keihard knokken in Corona-tijd

Dat het rare tijden zijn weten we nu wel, net zoals we weten dat veel bedrijven in onze branche het moeilijk hebben. De economie ligt grotendeels op zijn gat en eerlijk is eerlijk, we zitten niet in de branche die het snelst weer vol aan de gang zal kunnen. Toch zie je genoeg tekenen van hoop en juist dat willen we met Stage Freaks en de makers van AV & Entertainment Magazine graag uitdragen. Vandaar dat Stage Freaks jou een warm hart onder de riem wil bezorgen door de verhalen uit een branche te brengen die het waard is om met zijn allen keihard voor te knokken.

Dat knokken zien we gelukkig overal gebeuren, op veel verschillende manieren. Remote productie neemt een vlucht, concerten worden live gestreamd, links en rechts steken technisch geavanceerde (virtuele) studio's de kop op en bedrijven zoeken andere manieren om toch inkomsten te genereren, al gaat het om een fractie van wat er normaal wordt omgezet. Het bewijst eens te meer dat het aan creativiteit in ieder geval nooit ontbreekt in het wereldje waarin we met zijn allen actief zijn en dat we bovendien van aanpakken weten. Niet in het spreekwoordelijke hoekje gaan zitten huilen, maar de schouders eronder en keihard doorgaan...dat principe.

Juist dat willen we samen met AV & Entertainment Magazine uitdragen en daarom sturen we je deze digitale editie van het magazine gratis toe. Ter inspiratie, verstrooiing en om eens te meer te laten zien dat we er met zijn allen voor moeten blijven gaan. We hopen van harte dat iedereen dat nog even volhoudt, want Nederland mag ronduit trots zijn op wat hier in al die jaren is opgebouwd op het gebied van televisie, radio, theater en evenementen. Hou vol, want hoewel op het moment van schrijven nog weinig zinnigs is te zeggen over hoe lang het allemaal nog gaat duren: ook dit gaat weer voorbij met of zonder vaccin..

Veel leesplezier, sterkte, goede gezondheid en als je ideeën hebt; deel ze met ons

https://blocks.av-entertainment.nl/view/AV&Entertainment/stagefreaks