Van steeksleutel tot compressor, van afzetpion tot plamuurmes; alles wat je op de werkvloer nodig hebt, daar heeft M-safe en Oxxa aan gedacht. Stagefreaks heeft nu ruim duizend M-safe en Oxxa-artikelen in het assortiment.

Gewoon goed, zo is het merk M-safe en Oxxa te omschrijven. De gereedschappen en onderhoudsproducten voldoen zonder uitzondering aan de eisen van de professional, van de individuele vakman tot toonaangevende multinationals. M-safe en Oxxa-producten worden ontwikkeld vanuit de behoefte van de gebruikers. Voorop staan het gebruiksgemak, doeltreffendheid en betrouwbaarheid van het gereedschap. Het merk gaat niet voor onnodige opties en innovaties. De producten voldoen aan de geldende normen en zijn voorzien van nauwkeurige technische beschrijving.

De gereedschappen van M-safe en Oxxa zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, ze zijn ook betaalbaar. Bovendien biedt het merk een unieke garantie: wie niet tevreden is over een nieuwe aanschaf, kan het aankoopbedrag terugkrijgen. Verder hanteert M-safe en Oxxa een tweejarige fabrieksgarantie.