In de evenemententechniek wordt op het moment veel gewerkt met smartphones. Microfoonfabrikant Mic-W speelt hierop in met de i-Series, speciaal ontwikkeld voor gebruik met iPod, iPad en iPhone. Vanaf januari 2015 zijn deze en andere Mic-W-series verkrijgbaar bij Stagefreaks.

Meten en opnemen gaat het best met de microfoons van Mic-W. Met ruim vijftien jaar ervaring beheerst Mic-W de fabricage van meet- en opnamemicrofoons als geen ander. Sommige microfoons zijn direct afkomstig uit de meettechniek, anderen zijn compleet nieuw ontwikkeld. I855 Kit Voor Ipad/Iphone

Voor iPad en iPhone

De i-Series is een complete lijn van hoogwaardige minimicrofoons en accessoires die speciaal ontwikkeld is voor gebruik met de iPod, iPhone en iPad. Verder kent Mic-W de M-Series (meten), de T-Series (titanium), de N-Series (nikkel) en de E-Series (verguld polymeerfolie). Voor alle microfoons geldt dat de capsules kunstmatig worden verouderd om klankveranderingen te elimineren.

Bescherm je product!

Stagefreaks biedt vanaf heden ook cases aan voor je Iphone & Ipad. Dus bescherm je product goed een schaf ook een beschermende case aan. Ook is het aan te raden om een peli case aan te schaffen, dit zodat je je product extra goed tegen een stootje kan. Iphone Peli Case Peli Case Ipad. Ook biedt Stagefreaks merken als Whirlwind en Optogate aan voor de audiotechnici. met diverse slimme oplossingen.