Stagefreaks in een vlog van Enzo Knol

geplaatst op 02/11/2017| Posted in Nieuws

Stagefreaks in een vlog van Enzo Knol

De immens populaire vlogger Enzo Knol gebruikt in zijn vlog van 30 oktober een aantal van onze afzetpionnen. Zijn vriend Dylan mag een mooi pakketje van Stagefreaks openen voor de camera. Dylan heeft onlangs zijn rijbewijs gehaald. Om te bewijzen dat hij echt kan rijden, moet hij een rijexamen doen. Hij moet zo snel mogelijk een parcours met afzetpionnen van Stagefreaks afleggen in de sportwagen van Knol.

 

>

 

Slalommen om afzetpionnen

Dylan moet zo snel mogelijk vooruit én achteruit slalommen om de pionnen. Gelukkig zijn er geen afzetpionnen beschadigd tijdens het Enzo Knol rijexamen. We hopen ze dan ook nog vaker terug te zien in de filmpjes van Enzo.

 

Geintje uitgehaald

Toen zijn bestelling binnenkwam, konden we het niet laten om een geintje uit te halen. Naast de pionnen hadden we ook een aantal goodies toegevoegd. Maar of onze Stagefreaks shotjes nou goed passen bij deze test…? Verstandig als ze zijn, hebben de heren onze drankjes bewaard voor een ander moment.

 

Enzo Knol is de bekendste vlogger van Nederland

Enzo Knol heeft ondertussen ruim 1,6 miljoen volgers op zijn Youtube-kanaal. Elke dag plaatst hij 2 filmpjes. Eentje daarvan is steevast een gamevideo, in de andere brengt hij allerlei alledaagse zaken uit zijn leven in beeld. Sinds de start van zijn kanaal in 2011 zijn alle filmpjes samen ruim 1,4 miljard keer (!) bekeken.

 

Het filmpje met de Stagefreaks pionnen is op het moment van schrijven al bijna 300.000 keer bekeken. Dat is natuurlijk een leuke opsteker voor ons!