PayrollFreaks nu ook officieel Online

Al jaren runnen we StageFreaks met veel succes en voorzien we mensen werkzaam in de podium- en evenemententechniek van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en toebehoren. Gedurende de jaren is ons productprotfolio steeds verder uitgebreid om onze doelgroep zo goed mogelijk te voorzien in hun behoefte. Nu wordt het echter tijd voor de volgende stap.. Op veler verzoek is de start van ons nieuwe bedrijf Payroll Freaks een feit! 
De naam zegt het al: wij gaan ‘onze’ ZZP-ers de zekerheden bieden die een reguliere baan ook biedt, terwijl ze wel zelfstandig blijven werken.

Lees er alles over op onze website! www.payrollfreaks.nl

Vind onze Facebook pagina leuk, en onder de nieuwe “vind ik leuks” word een cadeaubon van € 50,- van StageFreaks verloot. We gaan je middels onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent ondernemerschap, de veranderende wetgeving en wat wijzelf natuurlijk allemaal meemaken. En natuurlijk allerlei andere leuke en relevante zaken maar wél op de wijze die je van ons gewend bent!!  Payroll Freaks, You Rock, We Roll…