Wij nemen deel aan Festivak

geplaatst op 25/09/2017| Posted in Nieuws
Festivak is de beurs voor alles en iedereen die iets doet in de evenementen. Of het nu een organisator is die jaarlijks 12 feesten neerzet voor 40.000 mensen per keer of iets kleinere zakelijke evenementen. Ook dit jaar zijn er weer 300 verschillende exposanten die jou alles kunnen leveren om een festival of een evenement te organiseren. Deze 300 toeleveranciers gaan de 6000 bezoekers inlichten over de nieuwste technieken of ontwikkelingen. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een thema dat centraal staat. Dit jaar is dat digitalisering, verschillende keynote speakers zullen er ook van alles over vertellen. Zo heb je de oprichter van ID&T die komt spreken en de CEO van de ministiry of sound. 
Behalve dat je er de grote namen uit het wereldje kan vinden heb je ook ieder jaar veel start- ups. Deze start-ups weten als geen ander hoe je kan inspelen op actuele zaken.
 
Hier kun je GRATIS toegangskaarten krijgen.

Wat ook leuk is om te zien is hoe bepaalde bedrijven een unieke samenwerking aangaan. Verschillende expertises worden gecomibineerd om ervoor te zorgen dat een stand niet alleen het mooist ontworpen is, maar ook met het beste licht en geluid. 
Ieder jaar vind het standaart plaats in de maand november en dat heeft zijn redenen. November is de perfecte maand om de drukke zomer na de bespreken. Wat ging er goed en wat ging er fout? 
Maar ondertussen zie je ook al wat de rest van plan is voor het volgende jaar. 
Dit jaar vind de Festivak plaats op 15 en 16 november in de jaarbeurs in Utrecht. Wij zijn er bij op standnr. 29, jij ook?