Uitreiking Gouden scaff-ratel bokaal aan VVFE

Uitreiking Gouden scaff-ratel bokaal aan VVFE
Na een lange en slepende crisis begint er ook in de evenementenbranche eindelijk weer wat licht aan de horizon te verschijnen en hebben we eindelijk de mogelijkheid gehad om de Gouden scaff-ratel bokaal 2020 uit te reiken.
Op de sociale media kanalen hebben we eind 2020 de gouden scaff-ratel actie opgezet. De prijs voor degene die in deze tijd het hardst heeft doorgerateld! Vanuit jullie kwam het verzoek om niet één individu te laten winnen, maar een winnaar voor de gehele branche te kiezen. Iedereen heeft in deze tijd namelijk hard doorgerateld op welke manier dan ook.  
 
Om deze reden hebben we deze bokaal uitgereikt aan De Vereniging Van Freelance Event professionals (VVFE). De VVFE komt op voor de belangen van de zelfstandige professionals werkzaam in de evenementensector en is opgericht als reactie op de corona crisis. De evenementensector is zoals jullie weten één van de zwaarst getroffen sectoren in deze crisis en dankzij de VVFE is er een partij die opkomt voor de belangen van event freelancers in Den Haag.

De bestuursleden Jantien Goudsmit & Pepijn van der Sanden zijn in stijl opgehaald en afgezet bij de speciaal uitgerolde rode loper. Na de welbekende sneltest werd de Cava opengetrokken en begon de rondleiding door de nieuwe vestiging van Stage Freaks. En als er in Brabant gewaardeerd bezoek is kun je natuurlijk niet zonder een lekker brabants worstenbroodje. Lekker "Rock & Roll" onder het genot van een glas Cava werden de actuele punten besproken.
De uitreiking werd feestelijk gevierd in stijl en daar hoort natuurlijk gouden confetti bij! Dit gaan we nog lang terugvinden in ons magazijn en geeft ons positieve herinneringen.

Het duurde even tot wij de winnaar bekend konden maken door alle omstandigheden, maar @VVFE gefeliciteerd met het winnen van de gouden scaff-ratel 2020!
Geef de bokaal een mooie plek, jullie hebben 'm verdiend!
 
Gouden groet, 
 
Team StageFreaks

 

Gerelateerde producten