Weer een beetje terug naar normaal, wij helpen je graag!

Hopelijk kunnen we binnenkort weer genieten van mooi weer, goed gevulde terrassen en gave evenementen. Stage Freaks helpt jou met het klaarmaken van jouw onderneming. Zo bieden wij alles wat je nodig hebt om weer terug te gaan naar het oude normaal. Voorlopig zijn de cafés en restaurants nog gesloten en mogen er geen evenementen worden georganiseerd, maar Fieldlab organiseert al wel de nodige test evenementen zoals het Eurovisie Songfestival. Waar ook Stage Freaks haar steentje aan bij heeft mogen dragen. De resultaten samen met het vaccinatiebeleid duiden mogelijk op verdere opening van de maatschappij.

En daar wil je natuurlijk klaar voor zijn als horecabedrijf, theater of evenementenorganisator. Iedereen is erbij gebaat om weer open te gaan en dit op een verantwoorde en veilige manier te doen. Stage Freaks heeft hier de juiste kennis en expertise voor in huis en helpt je graag. Wij helpen je hierbij met het juiste advies voor het naleven van de corona maatregelen en daarnaast leveren we uiteraard wat er nodig is om deze maatregelen te treffen.

Kabinet komt met voorwaardelijk stappenplan: in de zomer ‘terug naar normaal’

Het kabinet komt met een 6-stappenplan dat uiteindelijk moet leiden naar een terugkeer ‘naar normaal’. Het begin hierin is al aangekondigd; op 28 april de avondklok geschrapt, gaan terrassen beperkt open, mogen de winkels verder open en mag je thuis weer twee gasten ontvangen. De volgende stappen staan nog ‘in potlood’ genoteerd, zekerheden zijn er niet.

Stage Freaks helpt je graag met het verantwoord openen en open houden van jouw onderneming.

Gerelateerde producten