Veilig in bed met Stagefreaks

Met Stagefreaks ben je veilig op het werk en ... in bed!

Veel bouwers in de evenementenbranche werken als ZZP-er. Uit cijfers van het CBS bleek onlangs dat ruim 82% van de ZZP-ers niet is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Toch kan er altijd iets gebeuren. Je bent vast niet van plan om van een steiger te vallen, maar ziek worden is natuurlijk altijd mogelijk.

Ja, je leest het goed! Zeer velen zijn financieel niet verzekerd tegen ziekte, ongevallen en arbeidsongeschiktheid. Het is ook niet zo'n leuk onderwerp om over na te denken. Maar wanneer er iets gebeurd ben je helaas te laat. Zoals de verzekeraar zegt: 'Je kunt een brandend huis niet verzekeren'.


Oorzaken

Hoe komt het eigenlijk dat de ZZP-er zichzelf nauwelijks verzekert? Het ontbreekt hen meestal niet aan zelfstandigheid.
Het zal geen verrassing voor je zijn dat de hoogte van de premie een grote rol speelt. Zelfstandigen met een hoog inkomen zullen zich dan ook eerder verzekeren dan zelfstandigen met een laag inkomen. Daarbij is het afsluiten van een verzekering tegen inkomensverlies niet verplicht. Daardoor zijn mensen geneigd te denken: 'Dat komt later wel'. Ook al weten ze best dat uitstel tot afstel leidt. Het kortetermijndenken wint het dus meestal.


Stagefreaks zorgt voor jouw veiligheid

Elk jaar verkopen we steeds meer artikelen waarmee jij veilig kunt werken.

  • Op hoogte
    Zo ben je met onze klimgordels, leeflijnen, valbeveiligingsapparaten etc. veilig als je op hoogte werkt. Nou ja, je moet de spullen natuurlijk wel goed gebruiken. Daarvoor geven we cursussen. Moeilijk kiezen uit al die artikelen? Geen probleem, we hebben voor diverse branches complete sets voor je samengesteld.
  • Op de grond
    Ook hier ben je veilig met onze helmen, gezichtsbescherming, veiligheidsschoenen etc. Je collega's en omstanders trouwens ook. We hebben zelfs een blog gewijd aan valbeveiliging van je gereedschap.
  • En in bed
    Nee, we hebben niet alles in huis ... Maar binnenkort kun jij je wel verzekeren bij Stagefreaks. En niet alleen jezelf, maar bv ook je inventaris. Want om te werken heb je ook spullen nodig. Dus als je echt veilig wilt werken én ontspannen in de evenementenbranche, dan wordt Stagefreaks jouw 'single point of contact!'

Wanneer het zover is zal Freek of Stacey dit op de website laten weten. Maar we kondigen dit ook aan in onze nieuwsbrief. Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze ideeën, innovaties en aanbiedingen!