Peli 1510 Trolley Case met klittenband vakverdeling

Vanaf € 290,00 € 350,90
Nog %1 beschikbaar
Artikelnummer
LC-1510-004-110E-CP
Keuze afhankelijk

De Peli™ 1510 trolley case met klittenband vakverdeling is een robuuste koffer die gebruikt wordt voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, materialen en gereedschap. Door het industrieel plastic waar deze koffer van is geproduceerd, is deze werkkoffer bestand tegen alle weersomstandigheden en ook 100% waterdicht (IP67, 1 meter onderdomPeli™ng gedurende 30 minuten).

Vanaf nu met gele vakverdeling in de zwarte Peli™ 1510 trolly case.

Description

Kenmerken:

 • Waterdicht, stofdicht en stootvast
 • Uitschuifbare trolley handvat
 • Sterke polyurethaan wielen met RVS kogellagers
 • Gemakkelijk te openen sluitingen
 • Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
 • O-ring pakking
 • Automatisch drukventiel
 • Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
 • Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
 • Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
 • 25 jaar garantie
 • Certificaten: IP67, STANAG

Toepassing

De Peli™ 1510 trolley Case is uitgevoerd met stevige wieltjes en uitschuifbaar handvat voor optimaal vervoer! De Peli™ Case 1510 is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw apparatuur & gereedschap. Peli™ Case 1510 is bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Zo is de Peli™ 1510 waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur.

Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van gewicht.De Peli™ Case 1510 wordt in dit geval met klittenband vakverdeling geleverd en kan naar eigen wensen ingedeeld worden.

Het automatische drukventiel dat zich op de Peli™ 1510 bevindt ontlucht de koffer terwijl watermolecules buiten worden gehouden. De Peli™ Cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig.

Controleer bij de vliegmaatschappij of je de koffer mee mag nemen als handbagage. De Peli™ 1510 is voorzien van twee-staps sluitingen waarmee de koffer gemakkelijk te openen en waterdicht af te sluiten is. Tip: Sluit de werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven alle eigendommen optimaal beschermd! Bij de douane is dit TSA slot verplicht.

*Wij adviseren om materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal na gebruik goed te laten drogen buiten de Peli™ case. Indien dit niet gedaan wordt bestaat het risico dat valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in de koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli™ is niet toereikend of geschikt voor het drogen van materiaal.


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
Specificaties
Levertijd Keuze afhankelijk
Merk Peli Case
EAN 19428038434
Breedte binnenmaat 27,9 cm
Breedte buitenmaat 35,1 cm
Diepte binnenmaat 19,3 cm
Diepte buitenmaat 22,9 cm
Garantie Fabrieksgarantie 25 jaar
Geschikt voor portofoon Nee
Indeling Klittenband vakverdeling
Lengte binnenmaat 50,2 cm
Lengte buitenmaat 55,9 cm
Materiaal polypropyleen
Voordeelbundel
=
Bespaar € 2,84
€ 404,94
Voordeelbundel
=
€ 393,25
Anderen bekeken ook