Peli 1620 Trolley Case leeg zwart

De Peli trolley case 1620 is een robuuste koffer die gebruikt worden voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, materialen en gereedschap. De Peli case is gemaakt van industrieel robuust plastic. Hierdoor is deze werkkoffer bestand tegen alle weersomstandigheden en ook 100% waterdicht (IP67, 1 meter onderdompeling gedurende 30 minuten). Door de bevestigde wieltjes en uitschuifbaar handvat is de Peli case trolley makkelijk mee te nemen.

De Peli Case beschermende uitrusting en instrument koffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omstandigheden.

 

*Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal.

SKU
LC-1620-001-110E
Excl. BTW € 287,00
1 tot 3 werkdagen
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 19428005184
MPN part nummer 1620-001-110E
Merk Peli Case
kleur zwart
Materiaal polypropyleen
Garantie fabrieksgarantie 25 jaar
Indeling leeg
Lengte binnenmaat 54,3 cm
breedte binnenmaat 41,4 cm
Diepte binnenmaat 31,9 cm
Lengte buitenmaat 63 cm
Breedte buitenmaat 49,2 cm
Diepte buitenmaat 35,2 cm

De trolley Peli Case 1620 is uitgevoerd met stevige wieltjes en uitschuifbaar handvat voor optimaal vervoer! De Peli Case 1620 is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw apparatuur & gereedschap. Peli Case 1620 is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli 1620 waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van gewicht.

Binnenmaten: 54.3 x 41.4 x 31.9 cm
Buitenmaten: 63 x 49.2 x 35.2 cm

De Peli Case 1620 wordt in dit geval leeg geleverd en u kunt de Peli Case na eigen wensen indelen.

De scharnieren van de Trolley uitgevoerde Peli 1620 zijn gemaakt van roestvrij staal.

Door het automatische drukventiel wat op de Peli 1620 bevind ontlucht de koffer terwijl watermolecules buiten worden gehouden. De Peli cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig. De Peli 1620 is voorzien van  twee-stap sluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen is en waterdicht af te sluiten is.

 

De Trolley Peli 1620 is voorzien van een handig uitschuifbaar handvat aan de onderzijde van de koffer. Tevens zitten er aan de andere zijde twee wielen. Door het handvat uit te schuiven kan de koffer makkelijk als trolleykoffer meegenomen worden. Tevens zijn de wielen voorzien van kogellagers die vervaardigd zijn uit roestvrij staal. De Peli case nylon bedekking en het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd

Op alle peli’s zit een levenslange garantie.

Tip: Sluit uw werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven al uw eigendommen optimaal beschermd! Wanneer u gaat vliegen met uw peli is dit TSA slot verplicht. Dit is verplicht gesteld door de douane.

*Wij willen u adviseren om uw materiaal gemaakt van textiel, nylon of ander ademend en vochtabsorberend materiaal goed te laten drogen na gebruik buiten de Peli case. Indien u dit niet doet loopt u het risico dat uw valbeveiligings- en klimmaterialen verweren (beschimmelen) in uw koffer. Een eventueel ontvochtigersdoosje in de Peli is niet toereikend of geschikt voor het drogen van uw materiaal.

 

Overige eigenschappen:

•  Waterdicht, stofdicht en stootvast
•  Uitschuifbare trolley handvat
•  Sterke polyurethaan wielen met RVS kogellagers
•  Gemakkelijk te openen sluitingen
•  Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
•  O-ring pakking
•  Automatisch drukventiel
•  Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
•  Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
•  Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
•  Levenslange garantie
•  Certificaten: IP67, STANAG

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli 1620 Trolley Case leeg zwart
Uw waardering