DJayGear helpt Stagefreaks

geplaatst op 17/05/2016

DJayGear helpt Stagefreaks op Grand Opening

Voor de Grand Opening van Stagefreaks heeft het bekende DJayGear gratis audio en licht ter beschikking gesteld. Daar is Stagefreaks heel blij mee, want als je de blauwzwarte stickers op apparatuur ziet, dan weet je dat je goed zit. Organisatoren staan in de rij voor DJayGear. Wist je dat bij het recente landskampioenschap van PSV, de techniek op het Eindhovense Stadhuisplein door DJayGear werd verzorgd?

Van freelancers tot directeuren
Voor naamsbekendheid hoeft DJayGear dus geen apparatuur te plaatsen. Maar de eigenaren, Ronald van Grootel & Harry Zinken, zijn goede bekenden van SF-boss Freek Noordenbos. Tien jaar geleden draaide Ronald muziek op festivals. En Freek, toen freelancer, installeerde de apparatuur. Zo werkten ze samen op het bekende Dance Valley. Blijkbaar doen ze iets goed, want beiden zijn daarna een bedrijf begonnen - Freek vanuit de kofferbak van zijn auto - en beiden groeiden onlangs uit hun bedrijfspand. Vandaar dan ook de Grand Opening bij Stagefreaks.

Veel reizen
DJayGear heeft nu een zeer groot pand in Veghel, dat alle ruimte biedt om verder te blijven uitbreiden. Dat zal ook wel gebeuren, want de markt voor festivals blijft maar groeien. En dus groeit DJayGear mee. Het vak brengt veel reizen met zich mee. Vaak in het weekend. Een aardig voorbeeld is het Amsterdam Dance Event. ‘Dan brengen we eigenlijk het hele bedrijf naar Amsterdam,’ aldus Ronald. ‘De bekende DJayGear-stickers zie je dan overal, van Heinekenhal tot Melkweg.’

Deze zwartblauwe sticker kom je zelfs tegen op de meest exclusieve rotary mixers. Maar voor DJayGear geen big deal natuurlijk. Want afgelopen zomer werden deze gewoon elk weekend verhuurd.

DJayRAIL
Druk of niet, tussen de festivals door bedacht DJayGear de DJayRAIL. Op deze rail wordt de hele DJ-set geplaatst. Zo kunnen sets snel en gemakkelijk worden gewisseld. Vroeger gebeurde dit op het podium. In die tijd was er dan voor het publiek niets te beleven. Nu gaat het bij DJayGear heel anders. Voordat de dj op het podium is, staat de apparatuur al op de rail, aangesloten en wel. Vervolgens is het doorschuiven en draaien maar! Het is dan ook geen verrassing dat er vanuit heel Europa belangstelling is voor de DJayRAIL.

Jij komt toch ook naar de Grand Opening? Programma en aanmelden..