Laat je gehoorbescherming controleren op lekdichtheid met onze lektest!

Laat je gehoorbescherming controleren op lekdichtheid met onze lektest!

Lektest?!

Kende jij het woord ‘lektest’ al?
Mijn belofte: lektest kan wel eens het woord van 2019 worden!
Tenminste, in de evenementenbranche.

Wat is het?

De lektest is een materiaaltest die garandeert dat gehoorbescherming geluid goed tegenhoudt. Het kan gebeuren dat oordoppen op een gegeven moment schadelijk geluid doorlaten. Ongemerkt! Zelfs bij aangemeten gehoorbescherming…
Hoe dat komt? Doordat het binnenste van het oor, de gehoorgang, continu van vorm verandert. Slim dus om jaarlijks een lektest van je gehoorbescherming (op maat) te laten doen.

Verplicht

Let op: per 21 april 2019 is het voor bedrijven zelfs verplicht om jaarlijks de gehoorbescherming van hun werknemers te lektesten. Een goede zaak natuurlijk, want gehoorschade is echt ellendig. Dus die verplichting vind ik prima. Ik vind ook dat ZZP-ers er slim aan doen om die jaarlijkse lektest te doen: de enige manier om zeker te zijn van optimale gehoorbescherming.
Weet je wat ik minder vind? De timing!

April?!

Want april… Ja hallo, dan begint voor ons precies de drukste tijd van het jaar! 
Precies wanneer we weer lekker naar buiten kunnen… Precies wanneer het festivalseizoen weer aanbreekt... Precies wanneer zich weer volop outdoor klussen aanbieden … Precies dan moet jij zeker ook nog even in de rij gaan staan om je lektest te regelen? Want je wilt natuurlijk volledig gecertificeerd aan de opbouw beginnen.

Waarom wachten?

Daarom nodig ik je uit. Wees de meute voor: kom langs! 
Freek regelt die lektest (+ je certificering!) in een handomdraai. Gewoon nu al. Maak even een afspraak: ik heb NÚ nog alle tijd voor je. En zo ben jij mooi de aanstaande drukte voor. 
Je koffie staat klaar!

Extra tip

En dat is nog niet eens mijn beste top tip van deze week. Die luidt namelijk als volgt: combineer de lektest van je gehoorbescherming met het keuren van de rest van je materiaal. Je krijgt alleen deze weken nog een dikke korting op onze keuringen! En zo mijd je bovendien de drukte. Ieder vervolgjaar opnieuw. Da’s pas slim.

Dus, zie ik je snel? 
Gezellig!

Gerelateerde producten