Pink Ribbon actie: sta sterk samen met Steel Blue

geplaatst op 01/12/2016| Posted in Nieuws

Zoals je weet steunt Stagefreaks Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker.

Door jou te voorzien van topmateriaal.
Zodat jij ook direct je steentje bijdraagt.

 

Wat doet Pink Ribbon ook al weer?
Wist je dat Pink Ribbon zich op tal van fronten hard maakt in de strijd tegen borstkanker? Niet alleen door aandacht te vragen voor borstkanker(patiënten), maar ook door onderzoek en behandeling te financieren. Oftewel, de organisatie is de rots in de branding in de wereldwijde strijd tegen een afgrijselijke, mogelijk dodelijke ziekte. 
Pink Ribbon en haar supporters zijn te herkennen aan het niet te missen roze lintje. Samen met StageFreaks kun jij de strijd tegen borstkanker steunen zonder dat je met zo’n roze lintje de steiger in hoeft.

 

Kekke werkschoenen

De volgende stap in onze strijd tegen borstkanker zetten we met de onovertroffen comfortabele werkschoenen van Steel Blue.

Wist je al dat we standaard in ons veiligheidsschoenenassortiment de Steel Blue Southern Cross Ladies S3 Pink hebben? Met deze opvallende uitgave steunen Steel Blue, Stagefreaks en iedereen die je hierin ziet lopen het goede doel! Ontdek er hier meer over.

Veiligheid en comfort

Deze kekke, roze veiligheidsschoenen leveren uiteraard alles wat je van een S3-veiligheidsschoen mag verwachten: optimale bescherming over de gehele linie. Van zool tot neus en van hiel tot sluiting. Alles is gericht op de allerbeste bescherming. En dit allemaal zonder in te leveren op het lichte gewicht of het comfort! 
De pasvorm is helemaal afgestemd op de vrouwelijke leest. Met zijn hoogte van vijftien centimeter zijn zowel je voeten als enkels goed stevig ingepakt. En ondertussen kun je door de inkeping in de achterkant toch de meest flexibele bewegingen maken.

Steel Blue staat bekend om het comfort dat hun werkschoenen bieden. Door de keuze voor een volledig leren buitenwerk weet je dat deze schoenen heel lang lekker kunnen zitten. Want leer is bovendien nog altijd één van de meest gedegen materialen. Mits goed verzorgd uiteraard <link: schoenverzorgingsets>!

Actie
Deze veiligheidsschoenen maken direct duidelijk hoe stoer roze kan zijn! En ook de uitnodigende Steel Blue Southern Cross Ladies S3 Pink valt met zijn hippe kleurtje onder de Pink Ribbon actie. Wanneer je voor 1 januari deze S3- schoen bij ons koopt, doneert Steel Blue €8,- per verkocht paar aan Pink Ribbon. Zo strijd jij mee tegen borstkanker terwijl je veilig, stoer en modieus staat te werken. In de Pink Ribbon sectie van onze one-stop-shop vind je alle veiligheidsartikelen die onder de Pink Ribbon actie vallen.

 

Stoer statement

En is roze misschien toch niet helemaal de kleur die je graag aan je eigen voeten ziet, hoe gaaf is het om deze werkschoen cadeau te doen aan die ene inspirerende power woman? Met de Steel Blue Southern Cross Ladies S3 Pink heb je immers veel meer in handen dan een hoogwaardig uitgevoerde kwaliteitsschoen. Het is een statement. Je laat zien dat je professioneel, stoer en zelfverzekerd te werk gaat. En dat je strijdt tegen borstkanker. 
Reden te over om ze nu in de webshop te bestellen of om ze te komen passen natuurlijk.