Pink Ribbon actie: vecht jij samen met Stagefreaks tegen borstkanker?

geplaatst op 23/11/2016| Posted in Nieuws

Pink Ribbon actie: vecht jij samen met Stagefreaks tegen borstkanker?

 Stagefreaks steunt Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker.

Door jou te voorzien van topmateriaal.
En zo draag jij ook direct je steentje bij.

 

Koploper

Je kent Stagefreaks natuurlijk als jouw specialistische one-stop-shop voor al je professionele materialen in de evenementenbranche en steigerbouw. Met ons uitgebreide assortiment in veiligheidsartikelen, klimmateriaal en bouwgereedschap lijkt Stagefreaks misschien niet direct een logische partner voor Pink Ribbon. Maar als koploper met een altijd up-to-date assortiment vinden wij dat we ook een voortrekkersrol mogen hebben op andere gebieden. En dus is onze steun voor het progressieve Pink Ribbon eigenlijk een hele logische keus voor Stagefreaks. Het eerste product waarmee we dit goede doel steunen is een zeer bijzondere special edition helm.

 

Pink Ribbon?
Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar weet je eigenlijk wat Pink Ribbon inhoudt? Het is de ideële organisatie die zich op tal van fronten hard maakt in de strijd tegen borstkanker. 
Pink Ribbon en haar supporters zijn te herkennen aan het opvallende roze lintje. Samen met Stagefreaks kun jij Pink Ribbon steunen zonder dat je met een roze lintje de steiger in hoeft.

 

Limited edition Kask Zenith helm: alleen bij genoeg aanmeldingen!
Wij steunen Pink Ribbon met de special edition roze Kask Zenith veiligheidshelm.  

Tijdens onze actie krijg je bij deze bijzondere en opvallende helm een bijpassende ‘buff’ cadeau. Die kun je als sjaal of als muts dragen. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een Pink Ribbon helmsticker bij.

Maar let op: deze limited edition Kask Zenith helm kunnen we alleen aanbieden bij genoeg deelnemers. Dus zorg dat niet alleen jij, maar alle power women die je kent de roze helm kopen. Alleen samen staan we sterk tegen borstkanker. 
De actie loopt maar tot 31 december 2016 en is pas definitief bij voldoende deelenemers. Tip dus nu je vriend(inn)en over deze actie en zorg er samen voor dat we de vijftig orders halen.

 

Tophelm

De roze Kask Zenith is, net als alle overige Kask Zenith helmen <link Kask Zenith helmen>, een echte tophelm. Hoogwaardig, veilig en uitermate comfortabel. Behalve beveiliging tegen klappen en stoten beschermt deze veelzijdige helm je namelijk ook nog tegen de gevaren van elektriciteit. 
Bovendien ben je er van verzekerd dat je je hoofd koel houdt tijdens je werkzaamheden. De helm is speciaal antibacterieel behandeld en beschikt zelfs over een kinstuk dat antiallergisch is. En uitwasbaar. In combinatie met een slimme waterafvoer en snelle droging dus de perfecte helm om fris en veilig te werken. Ontdek er hier meer over!
Maar onthoud: de roze variant is alléén tijdens deze actie te bestellen. En ja, OP = OP!  En laat iedereen weten dat het NU tijd is om samen op te staan tegen borstkanker met een prachtige, roze veiligheidshelm.

 

Stoer om roze te dragen. Of te geven.
Hoewel wij vinden dat roze een stoere kleur is die ook prima door mannen kan worden dragen, snappen we ook best  dat jij misschien eerder geneigd bent een wat onopvallender alternatief te kiezen. Echter staat kerst voor de deur en wat is er gaver dan iemand hip en veilig het nieuwe jaar in te sturen? 
Een mooie kans om die collega of vriend(in) blij te maken met die prachtig roze tophelm. En om de aanmeldingsthermometer naar vijftig stuks te krijgen. Zo laat je echt zien dat je begaan bent met de strijd van Pink Ribbon. Houd onze Pink Ribbon actie in de gaten via de webshop of kom naar onze showroom in Eindhoven.