Stagefreaks officieel Petzl Professional dealer

geplaatst op 26/03/2013

Petzl is het meest veelzijdige en veilige merk voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Petzl neemt de kwaliteit en veiligheid van haar producten serieus. Wij ook, om de veiligheid van onze klanten nog beter te kunnen waarborgen, zijn wij erg blij dat wij vanaf nu officieel Petzl professional dealer zijn.

Training en advies

Het team van Stagefreaks is getraind en opgeleid door Petzl zodat wij de klanten van een goed advies kunnen voorzien. De producten die wij aanbieden zijn voornamelijk voor professionals die veilig willen werken op hoogte. Door de uitgebreide training kan het team klanten goed adviseren om hun activiteiten zelfstandig en onder de meeste veilige omstandigheden uit te voeren.

Petzl assortiment

Het Petzl professional assortiment voornamelijk uit producten voor professionals die op-hoogte werken: Het Petzl professional assortiment o.a. uit: valbeveiliging, stijgklemmen, zitgordels, karabiners, harnassen, helmen, werk-positionering , MGO steigerhaken en LED-hoofdlampen. Alle producten van Petzl zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen conform de CE en EN NEN normen en zijn altijd voorzien van jarenlange garantie.

Over Petzl

Petzl is de fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en klimmaterialen voor de Rop-Acces industrie. In elk stadium van de ontwikkeling en productie, is een Petzl product aan talrijke tests voorgelegd. Tests en controles zijn vastgelegd in overeenstemming met de strenge kwaliteitscontrole van het bedrijf in het lab, in het veld en op de productielijn. Petzl heeft zijn eigen eisen en kwaliteitscriteria gedefinieerd die de industrie normen overtreffen. Dit wordt ondersteund tijdens de levensduur van het product, van de onderzoeksfase naar de after-sales service. De Petzl professional materialen voldoen aan de veiligheidsnormen comform de Europese veiligheidsnormeringen CE en EN NEN normen