Veilig werken staat ook bij Flexstage B.V. centraal

geplaatst op 11/01/2014| Posted in Nieuws

Flexstage is een projectbureau op vakgebied van crewmanagement dat gespecialiseerd is in het uitzenden van personeel binnen de evenementen branche. Het personeelsbestand bestaat uit maar liefst 150 ervaren technici, stagehands, chauffeurs en riggers. Veiligheid voor de werknemers speelt een belangrijke rol.

Het bedrijf werkt met bekwame en gemotiveerde mensen. De behoeften aan goede kwaliteitsproducten zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, valbeveiliging& gereedschappen voor het personeel is groot. Zij zochten een betrouwbare totaal leverancier die de evenementenbranche als geen ander kent en is zo een samenwerking aangegaan met Stagefreaks.

“Ook voor het onderhoud en de nodige keuringen van de klim en valbeveiligingsmaterialen hebben aan Stagefreaks een betrouwbare leverancier”, zegt Kevin Leeuwenhaagen (accountmanager) en verantwoordelijk voor de planning van Flexstage. “Daarnaast hebben wij nu één centraal punt waar we complete pakketten voor onze crew inkopen.” Met name onze riggers en grounders moeten veilig kunnen werken met goedgekeurd valbeveiligings-, klim- en hijsmateriaal. Vandaar dat Flexstage ieder jaar bij Stagefreaks haar materialen vakkundig laat inspecteren en (her)keuren. “Daarnaast kan Stagefreaks zeer snel schakelen om afgekeurd materiaal  te vervangen en daar kunnen we blindelings op vertrouwen.”

Ook Jeroen Bardie, Financieel directeur bij Flexstage is positief over de samenwerking met Stagefreaks en zegt “Voor de efficiency van ons personeel is dit zeer waardevol. In de evenementen is flexibiliteit en efficiency zeer belangrijk voor onze klanten. Zo moeten wij ervoor zorgen dat ons personeel goed is opgeleid en veilig kan werken met goed gereedschap. Hiervoor hebben wij aan Stagefreaks een betrouwbare partner die de juiste kennis heeft én de evenementen industrie goed kent.

Beide partijen hebben veiligheid op de werkvloer, kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. De samenwerking zal in de toekomst nog uitgebreid worden op het gebied van specifieke opleidingen voor nieuwe crewleden, gericht op de evenementen business. Zo dragen de bedrijven samen zorg voor een totaalpakket aan service naar de klant toe; gespecialiseerde crew voorzien van alle nodige tools en kleding
.