Stagefreaks hoofdsponsor Powertoolrace

geplaatst op 02/06/2014| Posted in Nieuws

Zelfgebouwde racewagens, aangedreven door een boormachine, cirkelzaag of een andere zwaar elektrisch gereedschap namen het tegen elkaar op tijdens de Powertoolrace in Bladel op 25 mei. Stagefreaks is een van de hoofdsponsoren van het jaarlijks terugkerende evenement. 

Snelheid, techniek & plezier

De wagentjes scheurden met grote snelheid over een baan van 22 meter lang, steeds twee tegen elkaar. De deelnemers waren creatief geweest: de ene wagen zag er strak uit als een sportwagen, een ander had een pop als 'chauffeur'. Bij andere creaties was de aandrijving - de powertool - juist goed zichtbaar. De Powertoolrace is voor iedereen die van snelheid, techniek, ronkende motoren en plezier houdt. Vandaar dat Stagefreaks dit evenment financieel ondersteund.

 

Het was een stralende dag met veel toeschouwers en een prima sfeer. Er was muziek, een barretje, een enthousiaste commentator en twee heuse pitspoezen maakten het plaatje compleet. Medewerkers van Stagefreaks waren natuurlijk ook aanwezig.

Stagefreaks vindt het belangrijk events als de Powertoolrace te ondersteunen. De Powertoolrace in Bladel wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd door vrijwilligers van het Totaalfestival in Bladel.