Het drukste festivalseizoen van dit decennium klopt weer op de deur. De drukke tijd van hectiek, gezelligheid, stress, tijdnood en onverwachte weersinvloeden. Maar wanneer begint dit festivalseizoen?

Startschot festivalseizoen

Wij misten nog een startschot voor dit seizoen, een moment om naar toe te leven zoals carnaval onder de rivieren dat heeft op de ‘’elfde van de elfde’’, een soort kick-off. Hier gaan wij verandering in brengen met ons nieuwe jaarlijkse concept: Burgers & Gear!

Met dit evenement willen wij jou, als echte freak, uitnodigen in onze winkel om onder het genot van een lekkere hamburger jezelf helemaal klaar te stomen voor het aankomende festivalseizoen. Kom langs, schuif aan, ontmoet en geniet. Dat is het motto van deze dag, in combinatie met het klaarmaken van jezelf voor het hoogseizoen. Laat je klimspullen keuren, netwerk met soortgenoten, probeer nieuwe schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen uit en last but not least geniet van onze lekkere burgers. 

Ervaar het zelf!

Naast deze greep uit de activiteiten zullen er ook vertegenwoordigers van bepaalde merken aanwezig zijn om jou te voorzien van de nieuwste informatie omtrent hun vakgebied. Je kunt onder andere schoenen passen en ervaren, onze nieuwe flightcase label cleaner uitproberen en je nieuwe werkoutfit van Mascot passen in een speciale demo-bus. 

Tijdens Burgers & Gear kan jij:

Je klimspullen laten keuren.

Gehoorbescherming aan laten meten en/of lektesten.

Nieuwe Meindl, Haix & Steel Blue werkschoenen passen en uitproberen.

Het nieuwe assortiment van Petzl ontdekken.

Je nieuwe werkoutfit van Mascot passen in de speciale kledingbus.

Een voorproef krijgen van onze nieuwe 2020 pop-up store.

Netwerken met freaks uit de branche.

Kortom een innovatieve, leuke dag die jij absoluut niet wilt missen. Wij zien jou graag op vrijdag 27 maart bij ons!