Tijdelijk markeren met Kadeem Markering Spray

geplaatst op 22/04/2015| Posted in Nieuws

Moet je iets markeren en is verf is te definitief, maar krijt te snel afwasbaar? Gebruik dan Kadeem Markerings Spray. Deze tijdelijke markeringsverf, verkrijgbaar bij Stagefreaks,  blijft 5 tot 15 dagen zitten, handig in gebruik en geschikt voor vele ondergronden.

 

De plaatsbepaling van het podium tijdens het een evenement, een aanmoediging voor een koersrenner of de markering op een bouwterrein; niet alles wat je markeert, moet ook zichtbaar blíjven. Maar het moet er ook niet na één regenbuitje af zijn. Daarom is er Kadeem Markering Spray, een tijdelijke markeringsverf in een spuitbus. 


Op het voetbalveld
Door de handige spuitkop is de kalkspray heel een eenvoudig te spuiten, op veel verschillende ondergronden, zoals asfalt, steen of beton, maar ook gras of grind (denk aan een voetbalveld of tennisbaan. Afhankelijk van de ondergrond blijft de markering vijf tot vijftien dagen zitten.


Groen
De verf is op kalkbasis en is volledig biologisch afbreekbaar. Deze ‘groene’ keuze is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, geel, oranje, blauw en rood.


Toch blijvend?
Moet het wel langdurig blijven zitten? Stagefreaks heeft ook de Kadeem Multimarkeerverf in het assortiment!