Deze Peli case is van mij!

geplaatst op 12/04/2015| Posted in Nieuws

Nieuw, en exclusief verkrijgbaar bij Stagefreaks: naamplaatjes voor je Peli case. Met jouw tekst of logo gebrand op rvs-look aluminium. Hiermee personaliseer je jouw koffer!

Een Peli case, wie kan er zonder? Niet gek dat je op elke klus een verzameling zwarte werkkoffers ziet. Stagefreaks introduceert daarom Peli case-naamplaatjes: krasvaste aluminium naamplaatjes met jouw naam of logo erop. Zo zie je eenvoudig welke koffer de jouwe is, en nog belangrijker, anderen weten dat ook.


Rvs-look
De naamplaatjes passen op de meest voorkomende modellen Peli-case (onder meer Peli case 1510 en 1560, medium en large koffers). Jouw tekst of logo wordt in full-color gebrand in het aluminium plaatje met rvs-look. Daarover komt een krasvaste laag waardoor deze niet beschadigd en het plaatje UV-bestendig is. Het monteren gaat zeer eenvoudig met bijgeleverde dubbelzijdige tape.


Professioneel
Het personaliseren van je Peli case is niet alleen handig en mooi, door het toevoegen van je logo geef je jouw Peli case een professionele uitstraling. Je kunt de naamplaatjes ook gebruiken voor het aangeven van de inhoud van je koffer wanneer je meerdere Peli cases hebt.