SintLucas laat gehoorbescherming aanmeten

geplaatst op 08/10/2015

Het SintLucas begrijpt dat je zuinig moet zijn op de oren van de studenten.


Stagefreaks mag voor de studenten van het SintLucas gehoorbescherming op maat aanmeten. Dit is in overleg met Marjon Roijmans van het SintLucas en geldt voor de toekomstige technici van de evenementen opleidingen in Eindhoven en Boxtel.


Gehoorbeschadiging is een veelvoorkomend probleem. Steeds meer worden we erop geattendeerd dat goede gehoorbescherming noodzakelijk is. Lawaaidoofheid is namelijk onomkeerbaar. Alleen voorkomen helpt en is echt 100% afdoende! We kunnen er maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Dit dacht ook, Marjon Koijmans van het SintLucas. De jeugd is namelijk de toekomst!

 

Stagefreaks heeft alvorens een informatiedag gehouden en wat bleek; er bestaat veel behoefte aan bescherming en voorlichting. Door de vele aanmeldingen konden we ook nog iets leuks doen met de prijs én dat zelfs op locatie.

 

Mocht je zelf interesse hebben in gehoorbescherming?

 

Bij het kiezen van een gehoorbeschermingsmiddel dient rekening te worden gehouden met de juiste geluiddemping en het draagcomfort. Bij het werken in een lawaaiige omgeving, of het nu voor een paar minuten of voor meerdere uren is, is gehoorbescherming altijd nodig.

 

Gehoorbeschermingsmiddelen zijn er in verschillende uitvoeringen:
 

  • Gehoorbescherming op maat (individueel aangemeten gehoorbescherming)
  • Oor kappen
  • Oor pluggen
  • Gehoorbeugels

 

Stagefreaks adviseert je graag over de mogelijkheden.